Staryfajter1954 Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Dzisiaj przedstawiam galerię modelu samolotu McDD F-4J Phantom II z pierwszej generacji zestawów firmy Hasegawa. Jest to typowy model vintage i przedstawiciel lat 60 XX wieku czyli multum uproszczeń i błędów. Model ten był oferowany również przez firmę FROG jako brytyjska wersja M/K. Model ten trafił do mnie w stanie niekompletnym bez kalkomanii, części elementów oraz w zastępczym pudełku. Samodzielnie wykonałem kokpit; zbiornik paliwa, luki podwozia a kalkomanie to zestaw firmy Print Scale i przedstawiają samolot w malowaniu dywizjonu VF-31Tomcatters. Zapraszam do galerii gotowego modelu. ny free image upload Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Staryfajter1954 Błędne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 Ja się tam na współczesnych "rurach" nie znam, ale na Phantoma to to mi nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Błąd już poprawiony i zdjęcia są już właściwe. Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 Super bardzo mi się podoba. Patrząc na zdjęcia Twojego modelu czas cofa się do lat dawno minionych. Pozdrawiam Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 Jak to niby mówią że z g...na bata nie ukrecisz, okazuje się że jednak się da. Szacun za robotę. Podoba się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Miałem Phantoma z Froga(oryginalny), miałem z Novo, miałem z Has-y...ale to były całkiem inne modele. I teraz wyszły na jaw że Staryfajter ma kontakt z nieczystymi mocami No kto tak potrafi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 Gratuluję! Bardzo ładny, ale trochę wygląda jak nówka, można by go jeszcze ciut przybrudzić I trochę rzuca się w oczy stosunkowo niewielka liczba kalkomanii, ale rozumiem, że niełatwo zawsze dostać przyzwoity komplet. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 To jest taka konwencja jest idealny, wzór do naśladowania dla tych co chcieli by spróbować vintage. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi