Xmen Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Piękna kolekcja. Ja za dzieciaka 2 samoloty skleiłem ale może jeszcze kiedyś się porwę na tą tematykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Fajna kolekcja Widzę, że jedziesz na japońcach tak , jak ja na niemiaszkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Bardzo ładna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 No pięknie poleciałeś. Wszyskie twoje japońce w jednym miejscu. Brawo. Dostrzegam też kilka ciekawych latawców innych nacji. Nawet Welington () w ciekawym pacyficznym malowaniu się załapał. Piękna kolekcja P.s. Tego Rufe to ja widzę w "akcji-reaktywacji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Lipca 2019 Autor Share Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Może pokusiłbyś sie o malowanie z Aleutów. Trochę zagadka, trochę kontrowersja. Warto spróbować na tym gotowcu. Może być ciekawie. Jakby co, ciśnij Zbycha, na pewno coś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Lipca 2019 Autor Share Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Gratki za zbiór . Będzie galeryjka każdego z osobna? 2 godziny temu, abtb napisał: Może pokusiłbyś sie o malowanie z Aleutów. Trochę zagadka, trochę kontrowersja. Warto spróbować na tym gotowcu. Może być ciekawie. Jakby co, ciśnij Zbycha, na pewno coś doradzi. "Legenda o fioletowych Rufe"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Lipca 2019 Autor Share Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Źle się wyraziłem. Miałem na myśli portrety (choćby pojedyncze) zebrane w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Co to za model się kryje na drugiej półce obok P-40? Wygląda mi to na Jaka-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lipca 2019 Autor Share Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 12 godzin temu, Xmen napisał: Niestety nie.Jest to Romeo Ro 57. No to nie zgadłem. Też bardzo fajny samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Nie ma się czego wstydzić. Przecież każdy z nas kiedyś zaczynał i nikt na początku nie robił rewelacyjnych modeli. Fajna ta włoszczyzna Ja się nad swoją zastanawiam czy pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Ładnego rosołu za młodu Kolega nagotował Jeśli moża coś dorzucać to ja chętnie dorzucę po powrocie swoją wizję Fiacika z Airfixa. A te dwusilnikowe Romeo prezentuje całkiem ciekawą koncepcję. Może by tak przy niej odrobinę podziałać i zrobić jakieś czary-mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Lipca 2019 Autor Share Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Bardzo ładne wzbogacenie kolekcji. Nietypowe tematy i rzadkie malowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Bardzo ładni wykonane model Tematy bardzo rzadkie. Jak się składał Jak-9 z Valomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Stycznia 2020 Share Napisano 29 Stycznia 2020 Czyli tak jak się spodziewałem. Też byłem zawiedziony, że Arma odpuściła temat Jaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi