megapol Napisano 6 Lipca 2019 Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Z tego samego okresu co IDF Megach pochodzi również i ta praca, T54 z Tamki w skali 1/35 oczywiście. Praca tak jak poprzednia bez jakiś modulacji koloru modelu itp. kiedyś nawet nie wiedziałem o takich rzeczach robiłem jak wtedy umiałem najlepiej, trochę rdzy i zacieków Ale nie wstydzę się tego pokazać więc zapraszam do galerii: T 54 - Śmierć Czołgisty Edytowane 6 Lipca 2019 przez megapol 1 Cytuj
Evildead Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 najlepiej wygląda spalony trup , realistycznie popalony , na czołgu ogień to wygląda jak lawa Cytuj
panzer_lehr Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 Liny holownicze, są do niczego i mega psują całość. Sama koncepcja Dioramy, bardzo fajna i ciekawa. Cytuj
Stojkovic Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 Pomysł fajny ale wykonanie bardzo niespójne. Począwszy od błota nad gąsienicami z tyłu i amymi gąsienicami bez błota, przez osmalony rykoszet na wieży po nawet nie przykurzone koła. Cytuj
Daniel_ Napisano 17 Sierpnia 2019 Napisano 17 Sierpnia 2019 Pomysł bardzo fajny. Niezłe wykonanie. Widać ogrom pracy. Oczywiście jest kilka niedociągnieć , ale całościowo bardzo mi się podoba. Tym bardziej że to moja ulubiona tematyka ,jak mniemam ,,Gulf War,, Czy kłęby dymu to pianka montażowa? W planie mam dioramę z płonącymi szybami naftowymi i opracowuje koncepcje . Stelaż z drutu i waty nie bardzo mi jakoś wychodzi więc szukam alternatywy. 1 Cytuj
megapol Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Napisano 23 Sierpnia 2019 W dniu 17.08.2019 o 07:40, Daniel_ napisał: Pomysł bardzo fajny. Niezłe wykonanie. Widać ogrom pracy. Oczywiście jest kilka niedociągnieć , ale całościowo bardzo mi się podoba. Tym bardziej że to moja ulubiona tematyka ,jak mniemam ,,Gulf War,, Czy kłęby dymu to pianka montażowa? W planie mam dioramę z płonącymi szybami naftowymi i opracowuje koncepcje . Stelaż z drutu i waty nie bardzo mi jakoś wychodzi więc szukam alternatywy. Tak to pianka montażowa nisko prężna, ale radzę najpierw potrenować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi