Jump to content

T54 Śmierć Czołgisty

megapol
 Share

Recommended Posts

Z tego samego okresu co IDF Megach pochodzi również i ta praca, T54 z Tamki w skali 1/35 oczywiście. 

Praca tak jak poprzednia bez jakiś modulacji koloru modelu itp. kiedyś nawet nie wiedziałem o takich rzeczach robiłem jak wtedy umiałem najlepiej, trochę rdzy i zacieków :mrgreen:

Ale nie wstydzę się tego pokazać więc zapraszam do galerii:

T 54 - Śmierć Czołgisty

jrdlahv.jpg

2x9KvQN.jpg

ORYqs4U.jpg

ueKEb01.jpg

jrdlahv.jpg

PAIAYr9.jpg

HDE31N9.jpg

omjvYf3.jpg

YoHi3cj.jpg

3RLu6X0.jpg

PsYPsDU.jpg

H9cozyA.jpg

0eN448e.jpg

ArS3j8Q.jpg

fuUqM6k.jpg

je3Mj7k.jpg

CqVLdbh.jpg

Bn3Eyha.jpg

kOQoLXy.jpg

wSVzxWm.jpg

pJvYkd5.jpg

IhSyUdC.jpg

m5kTNKo.jpg

6cZLCg1.jpg

ytWwNHk.jpg

rBXxqm0.jpg

bFOrJmu.jpg

yKXJlne.jpg

EyrupZW.jpg

00iC14g.jpg

Edited by megapol
  • Sad 1

Pomysł fajny ale wykonanie bardzo niespójne.

Począwszy od błota nad gąsienicami z tyłu i amymi gąsienicami bez błota, przez osmalony rykoszet na wieży po nawet nie przykurzone koła.

• 1 month later...

Pomysł bardzo fajny. Niezłe wykonanie. Widać ogrom pracy. Oczywiście jest kilka niedociągnieć , ale całościowo bardzo mi się podoba. Tym bardziej że to moja ulubiona tematyka ,jak mniemam ,,Gulf War,, Czy kłęby dymu to pianka montażowa? W planie mam dioramę z płonącymi szybami naftowymi i opracowuje koncepcje . Stelaż z drutu i waty nie bardzo mi jakoś wychodzi więc szukam alternatywy. 

• Haha 1

W dniu 17.08.2019 o 07:40, Daniel_ napisał:

Pomysł bardzo fajny. Niezłe wykonanie. Widać ogrom pracy. Oczywiście jest kilka niedociągnieć , ale całościowo bardzo mi się podoba. Tym bardziej że to moja ulubiona tematyka ,jak mniemam ,,Gulf War,, Czy kłęby dymu to pianka montażowa? W planie mam dioramę z płonącymi szybami naftowymi i opracowuje koncepcje . Stelaż z drutu i waty nie bardzo mi jakoś wychodzi więc szukam alternatywy. 

Tak to pianka montażowa nisko prężna, ale radzę najpierw potrenować.