megapol Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Z tego samego okresu co IDF Megach pochodzi również i ta praca, T54 z Tamki w skali 1/35 oczywiście. Praca tak jak poprzednia bez jakiś modulacji koloru modelu itp. kiedyś nawet nie wiedziałem o takich rzeczach robiłem jak wtedy umiałem najlepiej, trochę rdzy i zacieków Ale nie wstydzę się tego pokazać więc zapraszam do galerii: T 54 - Śmierć Czołgisty Edytowane 6 Lipca 2019 przez megapol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 najlepiej wygląda spalony trup , realistycznie popalony , na czołgu ogień to wygląda jak lawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Liny holownicze, są do niczego i mega psują całość. Sama koncepcja Dioramy, bardzo fajna i ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 fajneeeee!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Pomysł fajny ale wykonanie bardzo niespójne. Począwszy od błota nad gąsienicami z tyłu i amymi gąsienicami bez błota, przez osmalony rykoszet na wieży po nawet nie przykurzone koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Bardzo widowiskowy, podoba mi się :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Pomysł bardzo fajny. Niezłe wykonanie. Widać ogrom pracy. Oczywiście jest kilka niedociągnieć , ale całościowo bardzo mi się podoba. Tym bardziej że to moja ulubiona tematyka ,jak mniemam ,,Gulf War,, Czy kłęby dymu to pianka montażowa? W planie mam dioramę z płonącymi szybami naftowymi i opracowuje koncepcje . Stelaż z drutu i waty nie bardzo mi jakoś wychodzi więc szukam alternatywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 W dniu 17.08.2019 o 07:40, Daniel_ napisał: Pomysł bardzo fajny. Niezłe wykonanie. Widać ogrom pracy. Oczywiście jest kilka niedociągnieć , ale całościowo bardzo mi się podoba. Tym bardziej że to moja ulubiona tematyka ,jak mniemam ,,Gulf War,, Czy kłęby dymu to pianka montażowa? W planie mam dioramę z płonącymi szybami naftowymi i opracowuje koncepcje . Stelaż z drutu i waty nie bardzo mi jakoś wychodzi więc szukam alternatywy. Tak to pianka montażowa nisko prężna, ale radzę najpierw potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi