jureczek Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Działam dalej w/g wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Znalazłem w swoich starych zasobach chemicznych bardzo stara żywice epoksydowa . Plastelina i robię sobie odlewy plecakowi i pakunków . Pisałem , ze nie lubię kupować dodatków , Jak się nie uda to zrobię ze styropianu i okleję papierkiem moczonym w rozcieńczonym wikolu Wieza po degradacji nieładnych dodatków już poszpachlowana i przeszlifowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Powolutku do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 8 minut temu, jureczek napisał: Powolutku do przodu Maszynkę do strzyżenia popsułeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 Jeszcze nie gotowe ,ale zamysł powolutku realizuje Tzn. winietka z Abramsem pod tytułem '' To nie mina '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) Jurku.. Rozumiem, że każdy klei jak umie, ale tutaj raczej przeceniłeś swoje umiejętności... I to znacznie (bez urazy). Edytowane 1 Września 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 Kurdesz wiedziałem Jak sie rozpędziłem , a później spojrzałem na fotki ,to spodziewałem sie większego OPR . Odpocznę i poprawie Dorotka Twój w 48 lub 72 bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) 8 minut temu, jureczek napisał: Dorotka Twój w 48 lub 72 bardziej mi sie podoba Dorotki jest w 35 Edytowane 1 Września 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 1 godzinę temu, jureczek napisał: ... poprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 13 Października 2019 Autor Share Napisano 13 Października 2019 Ulepiłem Wnuki zadowolone ,pomagały przy podstawce .Trochę przecholowaly z naturalnym piaskiem posypując czołg i w powiększeniu wygląda jakby spadł snieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Października 2019 Share Napisano 13 Października 2019 Ciekawe kiedy Cię córka ześle do Bolandy za bałamucenie niewiniątek? Ważne, że robisz postępy. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Października 2019 Autor Share Napisano 14 Października 2019 7 i 5 ,to juz nie niemowlaki .Starszy chodzi do szkoły i gadają lepiej po polsku niż ja po niemiecku Corka jest szczęśliwa gdy znikamy w dziupli na 2 , 3 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 23 Listopada 2019 Autor Share Napisano 23 Listopada 2019 Wnukom się znudził , Dorotce się nie podobal ,hm ,mnie również przestał się podobać .No to go '' przebazowaliśmy '' Za pomocą pędzelków i kredek wyszło to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Gasienice z przodu nie sa napiete tak jak powinni byc i wyglada to jakby mial je zaraz zgubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 11 godzin temu, jureczek napisał: ....Dorotce się nie podoba.... Ten też mi się nie podoba. ale szacun za wytrwałość i dobre chęci... W sumie chodzi o to żeby się dobrze bawić, a tutaj tej radości było chyba sporo Moglibyście tylko poprawić te ostatnie koła, bo grawitacja przestała w tamtych okolicach działać Kolejny będzie lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi