Pinio_Kce Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Witam, przepraszam za nowy temat, ale przy przeglądaniu forum natrafiłem na idealnie opisane czynności krok po kroku, jakie należny wykonać przy "budowie" modelu - teraz za chole... nie umiem tego tematu znaleźć. Z racji tego, że jestem "świeżakiem" ta wiedza jest mi niezbędna. Mogę prosić o taki opis - pomoc i/lub jak ktoś zna, link to tamtego tematu. PS. po otrzymanej pomocy, temat oczywiście do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) A bardziej obrazowo to na youtubie jest masa filmów co i jak. A przy budowie to najlepiej patrzyć na instrukcję Edytowane 17 Lipca 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Obejrzyj filmiki na judupie niejakiego PLASMO tam zobaczysz krok po kroku i techniki łeweringu i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Lipca 2019 Share Napisano 18 Lipca 2019 18 godzin temu, push-up78 napisał: Obejrzyj filmiki na judupie niejakiego PLASMO tam zobaczysz krok po kroku i techniki łeweringu i wiele innych. Tylko wyłącz vocal typa i włącz napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio_Kce Napisano 19 Lipca 2019 Autor Share Napisano 19 Lipca 2019 18 godzin temu, Seb napisał: Tylko wyłącz vocal typa i włącz napisy. Jak ? PS. jestem starej daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Lipca 2019 Share Napisano 19 Lipca 2019 Kliknij na ikonkę w filmie jest taki głośniczek się wyłączy będzie przekreślony aby włączyć kliknij ponownie.Nie wiem o co chodzi z jego wokalem mnie on nie drażni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Lipca 2019 Share Napisano 19 Lipca 2019 3 minuty temu, push-up78 napisał: Nie wiem o co chodzi z jego wokalem mnie on nie drażni. Jego akcent mnie bardzo irytuje, lepiej chyba by było jakby po czesku mówił z ang. napisami Ale lubię typa oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Lipca 2019 Share Napisano 19 Lipca 2019 Polecam ten wątek, jest tu sporo więcej linków do dobrych warsztatów wideo. Plasmo taki najlepszy na pewno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 19 Lipca 2019 Share Napisano 19 Lipca 2019 Może chodziło o ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi