rafau Napisano 11 Sierpnia 2019 Share Napisano 11 Sierpnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Sierpnia 2019 Share Napisano 11 Sierpnia 2019 super jak żywy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 11 Sierpnia 2019 O w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Sierpnia 2019 Share Napisano 11 Sierpnia 2019 robisz to w sposób mistrzowski! Jesteś niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2019 Dzieki , cieszy mnie ze sie Wam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 no.... zatkało kakało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2019 Share Napisano 22 Sierpnia 2019 Wymiata, co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Teraz chyba czas na terminatora T800 z 2 czy tam 3 ki. :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Zawsze mnie ciekawiło, jak to jest modelowane, że tak niemalże wiernie odzwierciedla oryginał... Jakieś skany 3D na podstawie zdjęć, kadrów? Rzuci ktoś mi jakieś światło w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi