abtb Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Kolejny Ki 61 w kolekcji. Tym razem jest to latawiec z 17 Sentai, lotnisko Dulag, grudzień 1944 roku, Filipiny. Według kwitów Hasegawy. A że znalazłem to malowanie w książce pisanej pismem krzaczkowym to znaczy że Hasegawa prawdę pisze I tym oto latawcem zamykam kolekcję " Myśliwców Cesarskiej Armii Lądowej Wielkiej Japonii" Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Miałem na dniach wstawić swojego z RS-a , ale po tym co pokazałaś raczej nie będę... Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2019 26 minut temu, Baas ArK napisał: Miałem na dniach wstawić swojego z RS-a , ale po tym co pokazałaś raczej nie będę... Dajesz, dajesz. Chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Trochę grube te serdelki.... ale całkiem całkiem.... nie wiem czy mi kiedyś wyjdą cieńsze 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 7 godzin temu, zegeye napisał: Trochę grube te serdelki. Oj tam, jak na "wypsikańce" malowane z ręki bez maskowania reszty to wyszły 7 godzin temu, zegeye napisał: całkiem całkiem 7 godzin temu, zegeye napisał: nie wiem czy mi kiedyś wyjdą cieńsze Też nie wiem, ale najlepiej przekonać się o tym budując Hien-a. A zatem czekam na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Sierpnia 2019 Share Napisano 19 Sierpnia 2019 17 godzin temu, abtb napisał: I tym oto latawcem zamykam kolekcję " Myśliwców Cesarskiej Armii Lądowej Wielkiej Japonii" A zdaje się że Ki-27 kolega nie pokazywał.Sam latawiec bardzo ładny.W końcu jakiś nie "zielony " od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Nie pokazywał, bo nie zlepił A nie zlepił bo nie było w planach, a i w szufladzie się nie ukrywa. Kolekcja obejmuje Ki 43 x3 szt, Ki 44x1szt, Ki 61 x2szt i Ki 84 x 1szt. Razem 7szt. I tyle na razie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Sierpnia 2019 Share Napisano 20 Sierpnia 2019 Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Sierpnia 2019 Share Napisano 20 Sierpnia 2019 Ładny jest.Gdybym się tak nie lenił to bym kolegę wyprzedził.Też robię Hiena w tym samym malowaniu tylko nie Hasegawy a RS-a.Jedno pytanie mam.Czy na skrzydłach nie było lini ostrzegawczych?Pytam bo napisy są a lini nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Xmen napisał: Gdybym się tak nie lenił to bym kolegę wyprzedził. 3 godziny temu, Xmen napisał: Jedno pytanie mam.Czy na skrzydłach nie było lini ostrzegawczych?Pytam bo napisy są a lini nie widać. Ja tam nie dostrzegam ale po 40-tce to może i trochę ślepowaty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi