JFM Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 W barwach 52 kompanii rozpoznawczej 7. Łużyckiej Dywizji Desantowej. Baza: Trumpeter, 1/35. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Piękna praca. Wypucowany przed wizytacją jednostki..! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Świetnie wykonany, bardzo mi się podoba. Dodatkowe brawa za temat :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Czyste modele uważam za raczej nieciekawe... No cóż taki mój gust. Ale przy tym modelu jestem w stanie zmienić zdanie. Świetnie to wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 Super praca. Bardzo udana, ogląda się wyśmienicie. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 W dniu 13.09.2019 o 20:52, Gerd napisał: Super praca. Bardzo udana, ogląda się wyśmienicie. Gratuluję. Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi