KRL Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 P-47D model od Kinetic skala 1:24 Tym razem prezentuję model w wykończeniu NMF. O samym modelu nie napiszę zbyt wiele nie jest problematyczny w złożeniu, odnośnie jakości i detali mam wrażenie że modele w skali 1:32 prezentują lepszy poziom. Jedno jest pewne na ten model potrzebna jest spora półka. 8 Cytuj
spiton Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 (edytowane) Piękny malunek. Wyrazisty. Mięsisty. Po prostu znakomity!!!!!Mega realistyczny ! Gratulacje Edytowane 19 Września 2019 przez spiton 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 1 Października 2019 Napisano 1 Października 2019 Robi wrażenie. Piękne malowanie i bardzo realistyczne efekty zużycia. Aż chciałoby się do niego wsiąść. Cytuj
KRL Napisano 1 Października 2019 Autor Napisano 1 Października 2019 Dzięki Panowie, ostatnio zasmakowałem w wykończeniu NMF tak więc teraz kolejne dwa modele w metalu. Cytuj
ucina Napisano 22 Października 2019 Napisano 22 Października 2019 Jak dla mnie bajka i wcale nie za brudny. wg mnie na modelach z IIWŚ nie ma za ostrego washa i "dojechania". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi