KRL Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 P-47D model od Kinetic skala 1:24 Tym razem prezentuję model w wykończeniu NMF. O samym modelu nie napiszę zbyt wiele nie jest problematyczny w złożeniu, odnośnie jakości i detali mam wrażenie że modele w skali 1:32 prezentują lepszy poziom. Jedno jest pewne na ten model potrzebna jest spora półka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 (edytowane) Piękny malunek. Wyrazisty. Mięsisty. Po prostu znakomity!!!!!Mega realistyczny ! Gratulacje Edytowane 19 Września 2019 przez spiton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 20 Września 2019 Share Napisano 20 Września 2019 Może trochę za brudny, ale się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 Robi wrażenie. Piękne malowanie i bardzo realistyczne efekty zużycia. Aż chciałoby się do niego wsiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 Dzięki Panowie, ostatnio zasmakowałem w wykończeniu NMF tak więc teraz kolejne dwa modele w metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucina Napisano 22 Października 2019 Share Napisano 22 Października 2019 Jak dla mnie bajka i wcale nie za brudny. wg mnie na modelach z IIWŚ nie ma za ostrego washa i "dojechania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi