RH Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 (edytowane) I kolejny pojazd z serii pojazdów używanych w LWP Edytowane 23 Września 2019 przez RH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 popracuj nad brudzeniem, bo to błoto bardzo jednostajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Nie spotkałem jeszcze łomu pomalowanego w kolorze pojazdu (na zielono, czy kamuflażu), poza oczywiście tym forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Sam pojazd zrobiony poprawnie , ale są babole które rażą i zdecydowanie obniżają efekt końcowy. To rejestracja z tyłu oraz znak priorytetu drogowego które są krzywo.Poza tym tylne światła nie pomalowane .Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Cześć! A mnie się podoba - zwłaszcza to jak urozmaicony jest ten podstawowy zielony kolor wozu. Piach na kołach też jest OK, ślady na błotnikach wydaje mi się że maja trochę zbyt ostre krawędzie, przydało by się trochę to rozmyć. Z tą rejestracją, to rzeczywiście trochę szkoda - ale światła przecież jeszcze można pomalować. Namawiam kolegów, żeby trochę bardziej pozytywnie podchodzili do oceny cudzej pracy - warto głośno powiedzieć, jeżeli coś jest nie tak, ale wtedy myślę, że należy się też podkreślenie tego, co jest w porządku. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Września 2019 Autor Share Napisano 27 Września 2019 Witam drogich kolegów .od razu na wstępie napisze że mam już swoje lata i nie lubię się tłumaczyć z tego co robię .W tym przypadku odstąpię od tej reguły , Przyznam sie że co do rejestracji tylnej jest racja .,widocznie nie zauważyłem podczas klejenia że zjechała.światła ot skleroza zapomniałem . co do innych spraw to błoto jest ok czyli lekko zróżnicowane ,lomy i inne badziewie też ma kolor metalu (zabrudzonego ,) Niestety wina jest w tle (niebieski strasznie zmienia kolory i tp.) A wszystkiego dopełniła lampa błyskowa która zmieniła całkiem to wszystko co bylo naturalne . Przyznam się ze nie jestem specem od fotografii. Znajdę czas to walne parę fotek w naturalnym świetle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi