rafau Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 Witam popiersie z Ali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Super , Świetnie pomalowana grawerka , GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Zbroja majstersztyk. Resztka kapitalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 mógłbyś wrzucić zdjęcia zbroi ? jakieś zbliżenia i itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) podsyłam , ale to tylko chińczyk z aliexpress , nie jest tak dokladny jak oryginał Edytowane 4 Października 2019 przez rafau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Matko bosko! Tyś wymalował tu z pierdyliard kolorów! Szczerze to robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 bogaty facet był wiec na bogato trzeba było go. Ale fakt każde miejsce to min 4--8 warstw róznych kolorów / specyfików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Super! Tylko jak to jest „chińczyk co się nie postarał” to pokaż mi jakąś figurkę tip-top pod względem szczegółowości. Z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 (edytowane) No jesli ta figurka kosztuje 60 pln na Ali a oryginal ponad 200 to jest napewno róznica w detalach.Ten figs mial troche baboli ktore trzeba bylo zamaskowac /usunąć. I tak jestem pod wielkim wrazeniem tego co chinczyki robią w tej cenie. Najciekawsze ze mają one logo producenta. Moze to drugi gatunek, odrzut z produkcji... . A dla mnie najwazniejsze jest to źe mozna odlew (kopie) z oryginału za grosze kupic i wymalowac tak zeby mi i Wam sie podoboło. Edytowane 6 Października 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi