adamp Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Po raz pierwszy pokazuje swój model -dragonowski Hetzer-pozbawiony włazów(jeszcze nie wiem czy wepchnę załogę czy nie), zrobiony prosto z pudła. Aha, jeśli przeszkadzają wam linki do fotosika to przepraszam, nie wiem jak wstawić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Witam, model robi bardzo dobre wrażenie,mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Bardzo ladny. Zimowego Hetzera jeszcze nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Ja widziałem :p Ale ten jest naprawdę SI! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Czak zobacz najnowsze dzieło Clarka na ML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 No bardzo fajny, bardzo ładne cieniowanie, ogólnie przyjemny w oglądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Bardzo fajnie pomalowany model !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Po raz pierwszy pokazuje swój model Czy posiadasz inne modele w kolekcji?chętnie bym obejżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Robi bardzo dobre wrazenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Oj, pierwszy raz widzę Hetzerka w zimowym kamo... Jestem aż tak zacofany czy taki Hetzer to rzadkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Bardzo ładny hetzer. Chyba będe musiał od pana brac lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 rtoipmodest "Czak zobacz najnowsze dzieło Clarka na ML." ML ? można prosić o link - nie kojarzę tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 mówisz - masz http://www.network54.com/Forum/110741/message/1206370534/Winter+camo+Hetzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 O ja cię! Ta figurka to miszczostwo! Zresztą model też! Arggfjkgfdhjvj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Bardzo ładny ten sniegowy Hetzerek Ale ten z linka to jakaś masakra jest.......ide zaparzyć melise bo czuje ze sen sam nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 czes881 o co Ci chodzi z tą masakrą? Nie podoba i się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Wręcz przeciwnie Maskrycznie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja żałuję, że Alex nie zrobił go w "czeskim" malowaniu (znaczy ich farby), ale on chciał pokazać/wypróbować technikę lakieru do włosów. http://www.network54.com/Forum/47210/message/1203113441/Hetzer+WIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 O co chodzi z tym lakierem do włosów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja żałuję, że Alex nie zrobił go w "czeskim" malowaniu (znaczy ich farby), ale on chciał pokazać/wypróbować technikę lakieru do włosów. A gdzie to malowali Hetzery czeskimi farbami? Skoda i BMM wykorzystywały niemieckie farby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 O co chodzi z tym lakierem do włosów??? Nie znam szczegułów, są opisane na ML. Z tego co wiem to traktujesz model lakierem, potem farba, po jakimś czasie robisz suchy pędzel (wilgotny - woda) no i niby uzyskujesz realistyczne odrapki. Mojemu koledze wyszło raczej średniawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja żałuję, że Alex nie zrobił go w "czeskim" malowaniu (znaczy ich farby), ale on chciał pokazać/wypróbować technikę lakieru do włosów. A gdzie to malowali Hetzery czeskimi farbami? Skoda i BMM wykorzystywały niemieckie farby... Nie wiem czy były czeskie, z taką teorią się spotkałem. Chodzi o takie malowanko: http://www.missing-lynx.com/gallery/german/hetzer_blustig3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 To była błędna... Co do kamuflażu ostrokrawędziowego, na Hetzerach było kilka wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi