imek46 Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Na początku chcę zaznaczyć, że nie ja jestem organizatorem tej imprezy. Wrzucam tylko info znalezione na fejsie. 2 Ogólnopolski Miting Modelarski Termin: 9/10.11.2019 Miejsce: Muzeum Sił Powietrznych Dęblin ul. Lotników Polskich 1 WIĘCEJ INFORMACJI : na profilu facebookowym Muzeum Sił Powietrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Wybiera się ktoś od nas z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Ja planuję być ze swoimi panzerami Wszelkie informacje na stronie Muzeum: https://muzeumsp.pl/wydarzenia/ii-ogolnopolski-mityng-modelarski/ Edytowane 16 Października 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Jakis link do rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Czytałeś to co jest na stronie? "Modele można zgłaszać elektronicznie do dnia 06.11.2019 do godziny 23:59 poprzez specjalnie przygotowany formularz na stronie konkursu w „Sekcja zawodnika”. W tym celu należy zalogować się na swoje konto festiwalowe." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 1 minutę temu, enten napisał: Czytałeś to co jest na stronie? "Modele można zgłaszać elektronicznie do dnia 06.11.2019 do godziny 23:59 poprzez specjalnie przygotowany formularz na stronie konkursu w „Sekcja zawodnika”. W tym celu należy zalogować się na swoje konto festiwalowe." A możesz podać linka do sekcji zawodnika, bo chyba jestem ślepy i nie wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Nie podam bo sam nie mogę znaleźć. Ktokolwiek wie coś na temat tej sekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 3 minuty temu, enten napisał: Nie podam bo sam nie mogę znaleźć. Ktokolwiek wie coś na temat tej sekcji? To juz szukamy we dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Października 2019 Autor Share Napisano 17 Października 2019 W trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 17 Października 2019 Share Napisano 17 Października 2019 Proponuję napisać do organizatora- muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Października 2019 Autor Share Napisano 17 Października 2019 Napisałem na facebooku zapytanie do organizatora MSP w Dęblinie, gdzie i jak można zaleźć link do rejestracji modeli. Jak coś będę wiedział dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Października 2019 Autor Share Napisano 17 Października 2019 Rejestracja ma ruszyć lada dzień przez Scale Modeling. Takie mam informację najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 https://m.facebook.com/events/415644679146909?view=permalink&id=423924644985579RejesyracjaWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Października 2019 Autor Share Napisano 18 Października 2019 Jest już aktwny link do rejestracji na Scale Modeling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Października 2019 Share Napisano 19 Października 2019 Dziękuję za info! https://scale-modeling.com/pl-PL#contestants Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 Spotkanie już za dwa dni. Kto z forum się wystawia i z czym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Też będę..... Z samoloty. Pojazdy. AutaWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Ja przywiozę tak dla odmiany śmigłowce... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 6 minut temu, Mitrandir napisał: dla odmiany Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Ty Żałuj że cię nie będzie.... bo prawdopodobnie będzie Hangar otwarty z Bielikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Mitrandir napisał: będzie Hangar otwarty z Bielikiem Nic to , mógłbyś pogłaskać szachownicę w moich imieniu ? ( Jakby tak trochę się starło farby to nie myj rąk , strzep do koperty i mi wyślij ) . Wy to macie dobrze , sobie jeżdżą , oglądają i pewnie do kabiny ładują się usiąść . Hello PS potrzebny wymiar tego cypka pod ogonem , zwłaszcza średnica rurki Edytowane 8 Listopada 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 45 minut temu, Hello napisał: potrzebny wymiar tego cypka pod ogonem , zwłaszcza średnica rurki Gadaj z chłopakami to Ci oryginał załatwią i sam sobie pomierzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Ja przywiozę tak dla odmiany śmigłowce... 7 ILE?! To może ja mój JEDEN wycofam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Godzinę temu, Kon_Bar napisał: ILE?! To może ja mój JEDEN wycofam ? Żartowałem Przecież można 3 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi