czolgista86pl Napisano 2 Listopada 2019 Autor Share Napisano 2 Listopada 2019 Dobrze pomyślę jak to zmieścić w ściśle limitowanym budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 Myślę, że chyba udało mi się poprawić jakość zdjęć choć w pewnym stopniu. Walka z telefonem bywa uciążliwa muszę przyznać. Zabrałem się teraz za chemię z AK. Spodobał mi się efekt wash`a na gąsienice - moim zdaniem fajny efekt. Dodam, że podstawą był metalik gunmetal z Humbrola w jasnym odcieniu. Model zarobił też washa dark brown z AK. Przyznaje pierwszy raz to robiłem i wzorowałem się na filmiku instruktażowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 Co do jakości zdjęć no to cóż... Mam nadzieję, że lufa nie jest w kolorze skórzanej osłony, z którą się łączy bo tak to teraz wygląda Pożycz może jednak inny telefon i zrób jakieś zdjęcia na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 Byle nie na czerwonym tle... Biała kartka będzie już lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 Lufa nie jest w skórzanym kolorze przekłamanie zdjęcia. Bo położeniu washu kolor stał się ciemniejszy i wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 Zdjęcia „kotletem” zrobione na szybko modeliku popełnionego na kolanie jako ilustracja do modelu syna: W miarę udane Zdecydowanie prześwietlone Stanowisko użyte do zdjęć. Domyślam się, że mieszkasz w akademiku. Fajne lata, aż się łęzka w oku kręci. W warunkach akademikowych możesz użyć pokazanych niżej klipsów w celu przehowywania takiej tektury na ścianie w pozycji wiszącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 Czasy akademika dawno za mną 33 lata na karku to już nie teraz dla mnie. Wynajmuję pokój w kamienicy. Skombinuje jakieś dodatkowe lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Listopada 2019 Super Moderator Share Napisano 3 Listopada 2019 27 minut temu, czolgista86pl napisał: Czasy akademika dawno za mną 33 lata na karku to już nie teraz dla mnie. Nie da rady ze zdjęciami, to proszę chociaż wstawiać przecinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi