Demonion Napisano 24 Października 2019 Share Napisano 24 Października 2019 Dziś skończony i odstawiony na półkę PzKpfw IV ausf. G od Dragona w 1:35. Jest to luźna interpretacja pojazdu historycznego. Nie obyło się bez przygód, w pewnym momencie przez moją nieuwagę kadłub zleciał ze stołu i trochę się uszkodził ale udało się go uratować. Kalki wykonane przez Mr. Decal świetnej jakości - gorąco polecam. Malowany farbami Jimenez, Gunze, Tamiya i co tam było pod ręką. Z waloryzacji lufa RB, zmieniona wieżyczka dowódcy, gąsienice Fruilmodel. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Świetny! Jedyne czego zabraknie w komentarzach to "ajabym" Bardzo fajnie! Na którymś zdjęciu od przodu prawa gąsienica wygląda jakby wyjeżdżała dołem na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 No ładniutki. I nawet nie jest zardzewiały! Bardzo fajne malowanie - jesli "podparte" dokumentacją, to ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Pisałem już w warsztacie ale napisze i tu - Super model, świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Mi jedna rzecz nie pasuje, nie jest moj.Gratuluję ladniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Bardzo fajny model. Podziwiam poziom, może sam kiedyś do takiego jakoś dojdę, Choć jestem raczej zwolennikiem czołgów produkcji rosyjskiej to tu daje like ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Generalnie mi się podoba, ale koła jezdne coś strasznie Ci się rozjechaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Października 2019 Autor Share Napisano 26 Października 2019 5 godzin temu, bazylms napisał: Generalnie mi się podoba, ale koła jezdne coś strasznie Ci się rozjechaly. Zrobione są ruchome wózki jezdne i jak trzasnął o ziemie nie rozpadło się ale zawsze coś mogło się przestawić. Jak go będę wkładać pod plekse jeszczw to posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Października 2019 Autor Share Napisano 26 Października 2019 Samo zdjęcie czołgu same w sobie jest dziwne. W układzie jezdnym zwały błota i teren mokry. Z kolei zewnętrzne powierzchnie kół suche i błoto na tyle kadłuba też w małych ilościach. Co do gąsienicy już pisałem wcześniej, że wózki mogły zostać poluzowane po upadku. Kwestia docisku. Czy błoto monotonne, na zdjęciu tak wygląda a w rzeczywistości jest tam kilka tonów barw. Na przyszłość będę musiał bardziej je różnicować. Co do suchego błota na szuzenie. Kulka błota szybciej schnie niż gruda. Uwagi cenne i przyjęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi