krzy65siek Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) Znany już dobrze model. Malowany Hatką, dodane blaszki Parta. Jakoś męczyłem się z nim strasznie i nie jestem zadowolony. A dodatkowo jakoś nie mogłem zrobić porządnych zdjęć. Pójdą na razie takie, a może niedługo wymienię na lepsze. Troszkę zbliżeń, żeby było widać co nie wyszło. I na koniec fotka ze Spitem. Pozdrawiam i oczywiście chętnie posłucham krytyki. Pozdrawiam Krzysiek Edytowane 7 Listopada 2019 przez krzy65siek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Witam kolegę z miasta Ładnie wykonany, czysto, schludnie, tylko (nie wiem czy to kwestia zdjęcia) masz strasznie zapaskudzoną szybkę. Ale model jako całość super, też mam łosia na półce, ale jeszcze nie czuję się na siłach, by za niego się brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 Szybka wyszła okropnie - nasypało się jakiegoś pyłu. Odkryłem to już po malowaniu. Szczerze mówiąc straciłem przez to sympatię do tego modelu. Nie wiem czy odkleić szybę i jak coś jak ją oczyścić. Poza tym strasznie mi nie pasuje na zdjęciach barwa światła. Wyszła jakaś okropnie pomarańczowa. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Koloru bomb jesteś pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 Zgodnie z regulaminem miały być szare. Są szare. Użyłem neutralnego szarego z Mr. Color, ale różnica pomiędzy niebiesko-szarym Hataki a Neutral Grey Mr. Color jest minimalna. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Fajnie, że kolejny Łoś zagościł w galerii. Ogólnie model wykonany dobrze. Nie podobają mi się obicia na spodzie i przydałaby się "ugiąć" opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi