abtb Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 O tym, czy się podoba - orzekną miliony w galerii końcowej. A to, jak widać już za chwileczkę, już za momencik Ciekawe czy wafelki będą "lecieć" z widowni Bo do UH-1 to musiałem sam kupić Ale też i sam zeżarłem Do kawy W sumie to nawet można już i zapowiedź dać (lub jak kto woli preorder) Битва за вафли Эпизод III "Ветер над Байкалом" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 Mogłeś mu troszkę okopcenia wyciągnąć do tyłu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 (edytowane) Od obsypywania śmigłowców sadzą to tu jest inny człowiek - taki gościu w spiczastym kapeluszu- Mitrandir czy jakoś tak Edytowane 29 Września 2020 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 Dobra dobra, ty juz tu Grzesia zostaw w spokoju, tylko bierze kredeczki mazaj przebarwienia na blachach. (pisalem ze i tak wygląda dobrze?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 Mi też się podoba. Kredkami faktycznie można coś pomazać. Tylko kredki AKWARELOWE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 1 godzinę temu, lesio-69 napisał: Mi też się podoba. Kredkami faktycznie można coś pomazać. Tylko kredki AKWARELOWE. Jakbym miał Olejne, byłyby lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 (edytowane) Powiem Ci Grzesiu ze te hiszpańskie siuwaksy olejne w pedzelku są całkiem gites jakby co Edytowane 29 Września 2020 przez Moses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 17 minut temu, Moses napisał: Powiem Ci grzesiu ze te hiszpańskie siuwaksy olejne w pedzelku są całkiem gites jakby co Musiałbym zobaczyć jak to się stosuje Może kiedyś się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 2 godziny temu, lesio-69 napisał: Kredkami faktycznie można coś pomazać. Np takie coś namalować? A poza tym to co to, jakiś koncert życzeń jest Jak się podoba to po co psuć dobre. Grzesiu usmalcował tego japońca jak kreta, to teraz by wszystko w sadzy obtaczał jak schabowego w panierce. A poza tym nie ma czasu - trza dziś skończyć i fotki do konkursowej galerii zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 3 godziny temu, abtb napisał: do UH-1 to musiałem sam kupić Ale też i sam zeżarłem Już od dawna ludzkość myśli nad takim samonapędzajacym się "czymś". A tu proszę, pyk i jest! Sam kupił, sam zeżarł Dobra, ale mam pytanie całkiem poważne - zastanawiał się ktoś co przedstawia znak lotnictwa wojskowego Norwegii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 (edytowane) 38 minut temu, Grzes napisał: co przedstawia znak lotnictwa wojskowego Norwegii? Jest to fragment norweskiej flagi (dokładnie 1/4) na białym tle symbolizującym śnieg wpisany w okrąg (kokardę) koloru niebieskiego symbolizującego fiordy Może być? Edytowane 29 Września 2020 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 4 godziny temu, abtb napisał: Битва за вафли Эпизод III "Ветер над Байкалом" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 3 godziny temu, abtb napisał: Jest to fragment norweskiej flagi (dokładnie 1/4) na białym tle symbolizującym śnieg wpisany w okrąg (kokardę) koloru niebieskiego symbolizującego fiordy Może być? Ja tam dopatruję się samolotu ze skrzydłami delta w rzucie z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 7 godzin temu, lesio-69 napisał: Ja tam dopatruję się samolotu ze skrzydłami delta w rzucie z góry. A może "orła cień" Niestety jest to flaga Norwegi podzielona przekątnymi na cztery trójkąty. I teraz najważniejsze: jak mawiają bracia Słowianie: No i ch.....j, skończony Protesty można składać, ale jak wiadomo wylądują w koszu więc nie ma co marudzić Galeria końcowa wkrótce A teraz pora zeżreć wafla 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 Baaardzo ładnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 30 Września 2020 Share Napisano 30 Września 2020 Nie ma co sobie żałować po tak dobrze wykonanej robocie i rozdrabniać się na wafelka Zdecydowanie należy się torcik Model wyszedł ,,lodzio miodzio'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi