Majsterklepka Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia I standardowa zajebka z fotelem, czyli GRU-7 w które wyposazone były A-6E zamiast GRU-5 dla wersji A-6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 14 minut temu, Moses napisał: I standardowa zajebka z fotelem, czyli GRU-7 w które wyposazone były A-6E zamiast GRU-5 dla wersji A-6A Tutaj są opisane wszystkie wtopy i korekty których trzeba dokonać żeby wszystko było ok: https://www.keymodelworld.com/article/trumpeter-172-grumman-6a-intruder-new-tooling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Niestety, za przeczytanie tego artykułu stronka woła ode mnie kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia U mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Łiski Kobra raz do tego wczesna Preorder na Hobby Easy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Nie jest to wczesny Whiskey, jest to dalej Whiskey po modyfikacji NTS, ale bez deflektorów spalin. Więc malowanie z pustynnej burzy w tym wypadku jest niepoprawne Natomiast drugi schemat malowania jest ok, faktycznie dla "wczesnej" modyfikacji NTS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia (edytowane) Z punktu widzenia producenta to się zgadza wszystko: Late Early Edytowane 2 Stycznia przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Producenta modelu oczywiście, producenta śmigłowca niekoniecznie. Widać jednak że producentowi zbytnio nawet nie chciało sie nowego artworka robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 2 minuty temu, Moses napisał: Producenta modelu oczywiście, producenta śmigłowca niekoniecznie. Widać jednak że producentowi zbytnio nawet nie chciało sie nowego artworka robić Generalnie Dream to jak dla mnie dziwny producent, więc nic mnie specjalnie nie dziwi Może Czesi dokończą swoją rodzinę AH-1 (Special Hobby) tak aby zakończyć na ich AH-1Z i UH-1Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 17 godzin temu, pmroczko napisał: Niestety, za przeczytanie tego artykułu stronka woła ode mnie kasę... 16 godzin temu, Moses napisał: U mnie tez Dziwne, u mnie otwiera się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Byle by KP nie ciągnęło tematów AH/UH 21 godzin temu, Majsterklepka napisał: No trochę mój entuzjazm przygasł. Kokpit a dokaldnie tablica przyrządów daleko poza dzisiejszymi standardami, co już pisałem wcześniej, źle fotele dla tej wersji. No i trochę nieprzemyślany podział technologiczny kadłuba. Jednak Italeri i Fujimi dobra droga poszli, aby wannę kadłuba zrobić jako oddzielny element. Tutaj kadłub mamy z dwóch połówek, więc gimnastyką będzie wyprowadzenie łaczenia na spodzie kadłuba. No i te ślepe dysze wylotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Teraz, rudy0007 napisał: Dziwne, u mnie otwiera się normalnie To dawaj ctr+c ctr+v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 6 minut temu, rudy0007 napisał: Dziwne, u mnie otwiera się normalnie Teraz to wiesz gdzie Ci kasa z konta ucieka Masz za darmo a reszta musi cebuliony wykładać na ladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 1 godzinę temu, Moses napisał: Nie jest to wczesny Whiskey, jest to dalej Whiskey po modyfikacji NTS, ale bez deflektorów spalin. Więc malowanie z pustynnej burzy w tym wypadku jest niepoprawne Natomiast drugi schemat malowania jest ok, faktycznie dla "wczesnej" modyfikacji NTS. Plus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Godzinę temu, Moses napisał: To dawaj ctr+c ctr+v Ogarnę pod wieczór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Przegląd wybranych dodatków do A-20G Havoc w 1/72 ze Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Na kompie faktycznie strona płatna, na komórce nie Przetłumaczone prze Google w miarę zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Są jakieś sensowne kalkomanie w 1/72 do 161675 i/lub 152916? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia (edytowane) @caughtinthemiddle AOA dostępne na zamówienie w Moje Hobby. Edytowane 2 Stycznia przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 5 minut temu, mirage3 napisał: @caughtinthemiddle AOA dostępne na zamówienie w Moje Hobby. Dzięki dobry człowieku, ten zestaw może mi upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, bo zawiera też 155620 w pustynnym kamuflażu. Miałeś to AoA w ręku, jak wypada jakość wydruku? Jakieś w miarę świeże kalki drukowane dla kogoś przez Microscale, które oglądałem, nie napawały optymizmem w tym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Ciężko mi się wypowiadać co do kolorowych wydruków Microscale bo w zestawach AOA 1/48 tylko arkusze z czarnymi napisami mamy druk MS ewentualnie jeszcze stars and bars... Reszta Cartograph. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi