chudyhunter Napisano 15 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2022 1 minutę temu, cloner16 napisał: Dzięki za info. Chciałem sobie obejrzeć, bo myślałem że model jest już na ukończeniu. Szukałem jakiejś dokumentacji ale raczej wygląda to słabo więc postanowiłem wzorować się na kimś innym i podpatrzyć jakieś ciekawostki Chyba coś powinienem mieć, ale będę mógł poszukać dopiero jutro. Ogólnie nie ma szału z dokumentacją, ale jeśli coś znajdę, to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Sierpnia 2022 Share Napisano 15 Sierpnia 2022 Teraz, chudyhunter napisał: Chyba coś powinienem mieć, ale będę mógł poszukać dopiero jutro. Ogólnie nie ma szału z dokumentacją, ale jeśli coś znajdę, to Ci podeślę Model jest już bardziej na ukończeniu, pozostały modulacje i brudzing oraz olinowanie którego nie ma nigdzie rozpisanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2022 Dawaj jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Sierpnia 2022 Share Napisano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, chudyhunter napisał: Dawaj jakieś foty Musiałbym zrobić aparatem bo telefon nie daje rady. Btw pomysł kupna okrętu wyszedł z twojego modelu Grafa. Przy okazji będzie to pierwsza próba zrobienia wody i nie wiem kompletnie jak się do niej zabrać . Tutaj pozostaje mi czekać bo na pewno to będzie wyborny model Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez cloner16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2022 Dzięki za miłe słowa Jutro poszperam i może coś znajdę na temat olinowania. Co do wody, to podeślę Ci na PW swój tutorial, więc jeśli będziesz chciał mieć wodę jak moja w Grafie, czy Minazuki, to tam będzie wszystko rozpisane. I nie wyobrażam sobie byś nie zamieścił galerii Schleswiga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Cloner -> a masz jakieś foty z warsztatu? Bo ja te nie mam z kogo zżynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Thalgonis napisał: Cloner -> a masz jakieś foty z warsztatu? Bo ja te nie mam z kogo zżynać Zupełnie nie. Próbowałem ale mój telefon ma aparat z ziemniaka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 róbcie róbcie, nie będę musiał sam szukać min. Szkoda tylko że tą postapo wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi