mic43 Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Ogólnie wygląda fajnie. Jednak przy tak wielkich płaszczyznach mogłeś bardziej podziałać z efektami. Chyba, że to wina zdjęć bo niestety nie są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2019 Zdjęcia raczej pokazują stan rzeczywisty, też mam wrażenie, że wyszło miejscami pustawo i bez efektu wow. Z drugiej strony rozum mi mówi, że te pojazdy nie były jakoś bardzo intensywnie użytkowane. Co do efektów to mam tez małe doświadczenie, trochę boję się szarżować. No i brak też wyczucia odnośnie właściwej intensywności, często efekty znikają po kolejnych warstwach. Jakich efektów najbardziej brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Mocniejszy łosz i więcej różnorakich zacieków. Trochę jak na modelu kolegi jerzype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Kamo git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Mnie się bardzo podoba efekt jaki uzyskałeś na kamo - taki trochę wyblakły. Mgiełką bazowego? Możesz napisać coś więcej na te temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2019 59 minut temu, bazylms napisał: Mnie się bardzo podoba efekt jaki uzyskałeś na kamo - taki trochę wyblakły. Mgiełką bazowego? Możesz napisać coś więcej na te temat? Dzięki. Filtr podobny w odcieniu do koloru bazowego, potem biedronka z olejnych. Potem jasnoszare-beżowe olejne w celu imitacji rainmarks, a na koniec trochę przykurzenie pigmentem europe earth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi