Markuz Napisano 12 Grudnia 2019 Napisano 12 Grudnia 2019 Ogólnie wygląda fajnie. Jednak przy tak wielkich płaszczyznach mogłeś bardziej podziałać z efektami. Chyba, że to wina zdjęć bo niestety nie są najlepsze. Cytuj
mic43 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Napisano 12 Grudnia 2019 Zdjęcia raczej pokazują stan rzeczywisty, też mam wrażenie, że wyszło miejscami pustawo i bez efektu wow. Z drugiej strony rozum mi mówi, że te pojazdy nie były jakoś bardzo intensywnie użytkowane. Co do efektów to mam tez małe doświadczenie, trochę boję się szarżować. No i brak też wyczucia odnośnie właściwej intensywności, często efekty znikają po kolejnych warstwach. Jakich efektów najbardziej brakuje? Cytuj
Markuz Napisano 12 Grudnia 2019 Napisano 12 Grudnia 2019 Mocniejszy łosz i więcej różnorakich zacieków. Trochę jak na modelu kolegi jerzype Cytuj
bazylms Napisano 12 Grudnia 2019 Napisano 12 Grudnia 2019 Mnie się bardzo podoba efekt jaki uzyskałeś na kamo - taki trochę wyblakły. Mgiełką bazowego? Możesz napisać coś więcej na te temat? Cytuj
mic43 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Napisano 12 Grudnia 2019 59 minut temu, bazylms napisał: Mnie się bardzo podoba efekt jaki uzyskałeś na kamo - taki trochę wyblakły. Mgiełką bazowego? Możesz napisać coś więcej na te temat? Dzięki. Filtr podobny w odcieniu do koloru bazowego, potem biedronka z olejnych. Potem jasnoszare-beżowe olejne w celu imitacji rainmarks, a na koniec trochę przykurzenie pigmentem europe earth. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi