czolgista86pl Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Jeju podziwiam, ile to ma 5×3cm? Ja bym pod lupa tego tak nie wymalowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Szczerze nie mierzyłem rozmiarów, choć opakowanie podaje 5,7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Jest klimat "последний снаряд, прощай Родина!" (pusta skrzynka na amunicję za działem). Lufa nawiercona (na fotkach nie widać)? Dwa drobiazgi: podłoże wygląda na glinaste a opony świecą się jak na defiladzie na Rocznicę Rewolucji Pażdziernikowej, lemiesze nie wbite w podłoże, po pierwszym strzale 45-ka muchobojka odskoczyła by do tyłu, przy okazji miażdżąc obsługę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2019 Podłoże to kolor ziemi z Revella i na to Dark mud z AK Interactive. Opony też Dark mud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Działko wygląda całkiem sympatycznie. Gorzej z podstawką. Kojarzy mi się ze zwykłym kawałkiem plasteliny. Może warto zdemontować działo i posypać całość ziemią do kwiatków przesianą przez sito, dodać troszeczkę roślinności, patyków, kamyków itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 Myślę nad czymś takim. Jakiego kleju użyć, żeby przykleić tą ziemię? Wikol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Do klejenia ziemi używam lekko rozcieńczony wodą Wikol. Chociaż jakiś czas temu zacząłem stosować Gravel and sand fixer nr AK118 od AK-Interactive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 3 godziny temu, czolgista86pl napisał: Myślę nad czymś takim. Jakiego kleju użyć, żeby przykleić tą ziemię? Wikol ? Masz tu fotę podłoże plastelina najnormalniejsza na to wikol właśnie i jaka s podsypka co tam lubisz piasek korund etc.Posypujesz zdmu:bip:esz jak zaschnie i maziasz pigmentami albo emaliami wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 Podstawka to w tym momencie to co Zvezda dała w zestawie. Faktycznie ja przerobię. Dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Nie przerabiaj podstawki, wyrzuć ją, od razu się poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 Jakąś inną zrobić być może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi