GTiStyle Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Człowiek siedzi sobie taki znudzony w robocie... A tu powstają takie piękne rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2020 Dzięki GTiStyle Zazieleniłem teren. Kwitnąca łąka od Polaka, trawka w ciemnej zieleni - nie pamiętam jakiej firmy ( lata temu kupowana ). Założeniem były tereny Kaukazu, zbliżone do tego: * zdjęcie do celów dyskusyjnych Pozdrawiam Messer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Normalnie Bolek i Lolek na wakacjach. A w camperze czeka Tola... Dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2020 mandrivecs - dooobre Ramka dostała dwie warstwy lakierobejcy dąb. Podkusiło mnie i dodałem kilka elementów. Pierwszym był odpowiednik 1:1 - niezastąpiony przy licznych wypadach: Potem doszły tablice rejestracyjne: Oraz drugi podest, co by było jak z namiotu wyjść. A aby było jak do niego wejść - doszła aluminiowa drabina. Rut oka na całość: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Podglądam z cicha, ale zapytam apropo's kompozycji dioramki. Nie za blisko pojazdu to ognisko? (Tak z własnego namiotowego doświadczenia.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Baas ArK - chciałem mieć ognisko, a teren nieprzystępny, więc być może trochę za blisko. Tymczasem zapraszam do galerii -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Trudno uwierzyć że to skala 1:43, świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) genialne! Edytowane 4 Lutego 2020 przez Angus73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Lutego 2020 Autor Share Napisano 4 Lutego 2020 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 A gdzie butelki po samogonie lub innych napojach wysoko %?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi