GTiStyle Napisano 24 Stycznia 2020 Napisano 24 Stycznia 2020 Człowiek siedzi sobie taki znudzony w robocie... A tu powstają takie piękne rzeczy! Cytuj
Messer Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Napisano 25 Stycznia 2020 Dzięki GTiStyle Zazieleniłem teren. Kwitnąca łąka od Polaka, trawka w ciemnej zieleni - nie pamiętam jakiej firmy ( lata temu kupowana ). Założeniem były tereny Kaukazu, zbliżone do tego: * zdjęcie do celów dyskusyjnych Pozdrawiam Messer 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 25 Stycznia 2020 Napisano 25 Stycznia 2020 Normalnie Bolek i Lolek na wakacjach. A w camperze czeka Tola... Dla mnie rewelacja. Cytuj
Messer Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Napisano 28 Stycznia 2020 mandrivecs - dooobre Ramka dostała dwie warstwy lakierobejcy dąb. Podkusiło mnie i dodałem kilka elementów. Pierwszym był odpowiednik 1:1 - niezastąpiony przy licznych wypadach: Potem doszły tablice rejestracyjne: Oraz drugi podest, co by było jak z namiotu wyjść. A aby było jak do niego wejść - doszła aluminiowa drabina. Rut oka na całość: Pozdrawiam Messer Cytuj
Baas ArK Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 Podglądam z cicha, ale zapytam apropo's kompozycji dioramki. Nie za blisko pojazdu to ognisko? (Tak z własnego namiotowego doświadczenia.) Cytuj
Messer Napisano 3 Lutego 2020 Autor Napisano 3 Lutego 2020 Baas ArK - chciałem mieć ognisko, a teren nieprzystępny, więc być może trochę za blisko. Tymczasem zapraszam do galerii -> Cytuj
nn31 Napisano 4 Lutego 2020 Napisano 4 Lutego 2020 Trudno uwierzyć że to skala 1:43, świetna robota. Cytuj
Angus73 Napisano 4 Lutego 2020 Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) genialne! Edytowane 4 Lutego 2020 przez Angus73 Cytuj
piotrkur Napisano 4 Lutego 2020 Napisano 4 Lutego 2020 A gdzie butelki po samogonie lub innych napojach wysoko %?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi