bożo wpożo Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Robi robotę . Dobry model zrobiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2019 Dzięki jeszcze raz za pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Piękny model opowiada ciekawą historię, no to mamy komplet. Gratuluję i tylko patrzeć fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Piękny, aż musiałem sobie jeszcze raz poczytać warsztat i oglądnąć galerię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 8 godzin temu, johnrambo napisał: Piękny, aż musiałem sobie jeszcze raz poczytać warsztat i oglądnąć galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 @johnrambo I dzięki temu mogłem i ja galerię obejrzeć bo inaczej bym na nią nie wpadł a warto było. @patrykdJa też chcę złoty szpadel. @Kamil K. Myślę, że na gratulacje za wspaniały model nigdy nie jest za późno. Wywarł na mnie piorunujące wrażenie. Nie mogłem się powstrzymać, żeby coś nie dodać od siebie. Mam nadzieję, że Twój warsztat jeszcze znajdę bo muszę go obejrzeć. Pozdrawiam. Andrzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Maja 2022 Autor Share Napisano 26 Maja 2022 Dziękuję. Fajnie, że model po 2 latach też wzbudza pozytywne emocje. Link do warsztatu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 Dziękuję za link do warsztatu. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi