tombie01 Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Od dawna chodzi za mną jakieś dziwadło albo mocny scrach, choć ten ostatni to popełniłbym raczej na jakimś pojeździe w 1/24 - ale jeden z kolegów kiedyś natchnął mnie to zrobienia jakiegoś mixu albo po prostu czegoś niekonwencjonalnego. W każdym razie dobór zestawów podyktowany był raczej kwestią 'wybieram z tego co mam' - no więc znalazłem brzydactwo w postaci ciagnika M5 oraz dawcę części na przyczepę co by sie przy scrachu nie narobić wybór padł na Isuzu Tx 40 który również posiada zestaw beczek oraz taką małą seksowną przyczepkę którą na pewno również wykorzystam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Coś nieszablonowego, działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 pomału dłubanie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Fajne!!tak z ciekawości tylko zapytam-masz jakieś papiery na tego "futtraka" czy to radosna twórczość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 21:43, piotrkur napisał: Fajne!!tak z ciekawości tylko zapytam-masz jakieś papiery na tego "futtraka" czy to radosna twórczość? to tylko radosna twórczość - 20 lat sklejam modele wg papierów - ktoś mnie natchnął że w taki sposób jest więcej Fanu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Stycznia 2020 Share Napisano 8 Stycznia 2020 Godzinę temu, tombie01 napisał: to tylko radosna twórczość - 20 lat sklejam modele wg papierów - ktoś mnie natchnął że w taki sposób jest więcej Fanu Przekonałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2020 Sam jestem co raz bardziej przekonany to takich rozwiązań i to już wiem że taka twórczość na pewno bardziej wciaga niż 'kanoniczne' budowanie modeli na modelu ciagnika M5 zlikwidowałem również płaskorzeźby łopat, kilofów i czegoś tam jeszcze - wykorzystam podłogę (imitacja desek) do zrobienia 'bagażnika dachowego' - przynajmniej tak mi się wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Stycznia 2020 Share Napisano 8 Stycznia 2020 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2020 Generalnie wszystko fajnie tylko szkoda że ten zestaw M5 ma takie gówniane gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2020 powoli powoli do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 Śmiesznie i fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2020 23 godziny temu, Dorotka napisał: Śmiesznie i fajnie wygląda no bo właśnie chodzi o to żeby było z jajem - muszę jeszcze przerobić dach ciągnika bo wygląda za poważnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 Neon mu tam zamontuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Lutego 2020 Autor Share Napisano 2 Lutego 2020 W dniu 17.01.2020 o 17:27, piotrkur napisał: Neon mu tam zamontuj! neon? a jeszcze ktoś ma jakieś pomysły? chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Zawsze mnie korciło żeby zrobić kiedyś taki szalony misz-masz z kilku modeli które leżakują przez lat i już porosły kurzem - tylko weny i pomysłu brak na coś ciekawego Będę zaglądał ! Planujesz jakiś ludków do tego wehikułu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Lutego 2020 Autor Share Napisano 6 Lutego 2020 5 minut temu, M.A.V. napisał: ....Planujesz jakiś ludków do tego wehikułu ? Mam nadzieję że mój warsztat zachęci cie do jakiegoś 'szaleństwa' - a ludków chętnie - ale malarz ze mnie kiepski - a tym bardziej w tej skali - chyba jednak nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Lutego 2020 Autor Share Napisano 12 Lutego 2020 zacząłem coś tam kolorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 i będziemy chyba to powoli kończyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Podoba mi się ! W dniu 2.02.2020 o 15:09, tombie01 napisał: neon? a jeszcze ktoś ma jakieś pomysły? chętnie przygarnę Na tych "pałąkach" po obu stronach to by się przydała jakaś swojska reklama co holują, a jak że to jankeska bryka to chyba nie byłoby innej możliwości niż gorący pies : Edytowane 3 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Maja 2020 Autor Share Napisano 5 Maja 2020 no no - chyba przemycę Twój pomysł - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi