Seb Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 To i ja na nowy rok, model skończony tuż przed świętami. Dragon 6700 przebudowany na stosując terminologię Dragona "Mid-a initiala", chociaż tej wersji nie ma jeszcze w ofercie. W budowie pomogły bajery od Atak, Friulmodel, RB Model, Eureka XXL i blachy E.T. Model. Za uwagi co należy przerobić dziękuję jak zwykle Messerowi. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Jak zwykle super! I tyle... Mariusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nie ma się do czego przyczepić. Klasa pogratulować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Podoba mi się. A jak to z tym Zimmeritem, pod błotnikami miał być czy nakładany potem jak już braki były? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 2, 2020 Author Share Posted January 2, 2020 Godzinę temu, bazylms napisał: A jak to z tym Zimmeritem, pod błotnikami miał być czy nakładany potem jak już braki były? Tak to było: A zimmerit na modelu, ten na kadłubie to prawdopodobnie pic na wodę. Ale tak to jest jak się najpierw kupuje, skleja a potem przegląda archiwalne zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 20 minut temu, Seb napisał: Ale tak to jest jak się najpierw kupuje, skleja a potem przegląda archiwalne zdjęcia. Czasem nie jest to takie złe, jest przyjemność i fun. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czes Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 super model 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Mi te się podoba jest bardzo realistyczny a na dioramce by wyglądał jeszcze lepiej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts