GreGG24 Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 W sobotę skończyłem wreszcie model, który zaszedł mi mocno za skórę. Miał to być szybki projekt, Weekend Edition, jak sama nazwa wskazuje, a trwał prawie pół roku, w tym kilka tygodni leżenia na warsztacie, gdyż całkowicie utraciłem do niego cierpliwość. Myślałem, że podobnie do FW-190 Eduarda, który składał się niemal bez kleju, będzie to szybki spacerek, jednak okazało się, że model ma dużo mankamentów, niektóre udało mi się naprawić, z innymi nie poszło tak dobrze. Niektórzy koledzy zapewne będą się pastwić, zapraszam, do woli. Ostatecznie jakoś to wygląda, stoi już na półce w towarzystwie innych węgierskich maszyn, w tym Me-210. Malowałem go farbami Mr Hobby, zarówno C jak i H. Kalkomanie pochodzą z zestawu węgierskiej firmy HAD. Warsztat modelu jest również dostępny na Forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Mi się podoba. Tylko ten panel przed kabiną wygląda na niedopasowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 A jest szpara przy gondolach na spodzie? Bo jakoś tak dziwnie światło pada, że wydaje się, że jej nie ma... A być powinna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 13 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2020 3 godziny temu, Thalgonis napisał: A jest szpara przy gondolach na spodzie? Bo jakoś tak dziwnie światło pada, że wydaje się, że jej nie ma... A być powinna Gdzie ta szpara by miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Sorka, że posłużę się fotką ze swojego warsztatu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 13 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2020 Hmmm... Była. Zaszpachlowałem ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 No cóż, klapy chowały się w gondole, więc ta Twoja beefka to taki „nielot kiwi” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Podoba mi się. Samolot to samolot A nie latający wrak. Bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 13 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2020 21 minut temu, Thalgonis napisał: No cóż, klapy chowały się w gondole, więc ta Twoja beefka to taki „nielot kiwi” Tak to wygląda w oryginalnym G-4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi