martinello Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) 11 minut temu, donalyah00 napisał: Świetny przykład nietypowej interpretacji zaobserwowaliśmy kilka wydań WMS temu, hasłem przewodnim była wtedy Afryka. Na stołach między innymi modelami pojawiła się mała zaśnieżona, zimowa winietka z Shermanem w roli głównej. Czołg nosił imię własne AFRYKA. Genialne to było! Albo dwa lata temu (?) jak tematem byli "sąsiedzi" a nagrodę wygrał model UFO - jako bądź co bądź (potencjalny, prawdopodobny lub nie) sąsiad Edytowane 25 Marca 2020 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 11 minut temu, donalyah00 napisał: planujesz może się do nas wybrać w przyszłym roku? Byłoby nam bardzo miło! Jak bym przekonał familię na wspólny wyjazd to może bym i wpadł. Ale te ponad 500km w jedną stronę daje do myślenia. A że we Wrocku byliśmy już trzy razy i wszystko obejrzeliśmy to raczej będzie trudno coś zorganizować 27 minut temu, enten napisał: Jaki zestaw będzie najlepszy do wykonania takiego modelu? https://www.mojehobby.pl/products/Dornier-Do-27-Civilian-Service.html Podany na tacy - tylko robić! Sam model składa się bez szpachli a kalki Cartografa kładą się fenomenalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Trzeba będzie się wybrać pooglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 W obecnej sytuacji oglądanie przez internet chyba tylko Ale mam nadzieję że impreza się odbędzie i uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 2 minuty temu, thor_ napisał: W obecnej sytuacji oglądanie przez internet chyba tylko Ale mam nadzieję że impreza się odbędzie i uda Pisałem o przyszło rocznej imprezie. W tym roku odwołana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Aaaa ja dziś jestem zakręcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi