martinello Napisano 25 Marca 2020 Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) 11 minut temu, donalyah00 napisał: Świetny przykład nietypowej interpretacji zaobserwowaliśmy kilka wydań WMS temu, hasłem przewodnim była wtedy Afryka. Na stołach między innymi modelami pojawiła się mała zaśnieżona, zimowa winietka z Shermanem w roli głównej. Czołg nosił imię własne AFRYKA. Genialne to było! Albo dwa lata temu (?) jak tematem byli "sąsiedzi" a nagrodę wygrał model UFO - jako bądź co bądź (potencjalny, prawdopodobny lub nie) sąsiad Edytowane 25 Marca 2020 przez martinello Cytuj
abtb Napisano 25 Marca 2020 Napisano 25 Marca 2020 11 minut temu, donalyah00 napisał: planujesz może się do nas wybrać w przyszłym roku? Byłoby nam bardzo miło! Jak bym przekonał familię na wspólny wyjazd to może bym i wpadł. Ale te ponad 500km w jedną stronę daje do myślenia. A że we Wrocku byliśmy już trzy razy i wszystko obejrzeliśmy to raczej będzie trudno coś zorganizować 27 minut temu, enten napisał: Jaki zestaw będzie najlepszy do wykonania takiego modelu? https://www.mojehobby.pl/products/Dornier-Do-27-Civilian-Service.html Podany na tacy - tylko robić! Sam model składa się bez szpachli a kalki Cartografa kładą się fenomenalnie. Cytuj
thor_ Napisano 25 Marca 2020 Napisano 25 Marca 2020 W obecnej sytuacji oglądanie przez internet chyba tylko Ale mam nadzieję że impreza się odbędzie i uda Cytuj
Xmen Napisano 25 Marca 2020 Napisano 25 Marca 2020 2 minuty temu, thor_ napisał: W obecnej sytuacji oglądanie przez internet chyba tylko Ale mam nadzieję że impreza się odbędzie i uda Pisałem o przyszło rocznej imprezie. W tym roku odwołana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi