Kalor Napisano 20 Lutego 2020 Share Napisano 20 Lutego 2020 Pierwszy model plastikowy i pierwszy model skończony od kilku lat. Jeden z dwóch prototypów znajduje się w Kubince, w standardowym zielonym, ja zdecydowałem się na kamuflaż i mocniejsze zużycie. Największym moim błędem było to że siedziałem nad nim za długo przez co chwilę gubił mi się koncept. Model jest trumpetera, bezproblemowy, chociaż duży minus za sposób montażu armaty. Jak lubię przeróbki tak poza mechanizacją uchwytu transportowego(wajcha blokująca pękła od olejów, musiałem unieruchomić) i przewierceniem dziur w kmie nie ruszałem nic. Nie chciałem na samym początku bawić się z robieniem spawów. I reszta: https://imgur.com/a/0tPga0J 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 To Twój model, Twój koncept, wyszło ładnie, może trochę "za długo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Trochę z innej beczki- co to za płyty betonowe wielkości dużego Fiata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 Sowieckie lotniskowe z lat '40-'60, promień 1.5m. Brałem stąd: https://forum.corvusbelli.com/threads/nice-option-for-cheap-large-hex-surface.35869/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Bardzo fajny, ale dawaj warsztat tego Stridsvagn'a , to jest czad-samoróbka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 24 Lutego 2020 Autor Share Napisano 24 Lutego 2020 Będzie, będzie, tylko nie mogłem się przez weekend ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi