DamianosPL Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Witam z kolejnym tematem . Z racji tego ze konce tamke wiec wlatuje po niej Wespa a po Wespie, PzKpfw VI Ausf. H Tiger1:72 revella ten w nowym pudełku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Jeden z moich ulubionych modeli z dzieciństwa. Trzymam kciuki. Figurki i podstawka będą użyte? Jakie malowanie? Jednak afrykańskie - niewłaściwe historyczne, ale nostalgiczne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 1 godzinę temu, Betinho napisał: Jeden z moich ulubionych modeli z dzieciństwa. Trzymam kciuki. Figurki i podstawka będą użyte? Jakie malowanie? Jednak afrykańskie - niewłaściwe historyczne, ale nostalgiczne? Figurki i podstawka beda uzyte. 2 Malowania beda bo zamierzam kupic drugi ten sam model i zrobic drugie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 8 Marca 2020 Autor Share Napisano 8 Marca 2020 Dzisiejsza praca wiem ze amortyzatory na czarno są nie rowno pomalowane ale malowalem wykałaczka bo ciezko sie dostac w takiej skali. Jednak widac roznice miedzy 1/76,1/72 a 1/35. Kolosalna róznica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Wykałaczką wjechałeś a pędzelkiem nie dałeś rady? Na przyszłość warto też rozważyć pomalowanie niektórych części przed wklejeniem, jak widzisz że może być problem żeby się tam później dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 9 Marca 2020 Autor Share Napisano 9 Marca 2020 (edytowane) W dniu 8.03.2020 o 17:05, TAW napisał: Wykałaczką wjechałeś a pędzelkiem nie dałeś rady? Na przyszłość warto też rozważyć pomalowanie niektórych części przed wklejeniem, jak widzisz że może być problem żeby się tam później dostać Tylko malowałem przed przyklejeniem kół. Najwyzej spróboje nożykiem zeskrobac lekko zeby nie było takich rozlań Edytowane 9 Marca 2020 przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 15 Marca 2020 Autor Share Napisano 15 Marca 2020 Witam mam problem z gąskami akurat w tym modelu. Dawałem podkład i na podkład farba xf-84 i nie da sie zalozyc na koła bo sie strasznie sypie farba czym to jest spowodowane? Na modelu tamiya mialem gąski gumowe i wcale sie nie sypało tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Jeszcze troche pracy zostało i troche poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Mam też nówkę w pdełeczku ale Matchboxa.Ale to sentyment nigdy już do robienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Ależ mnie się on podoba. (Model, rzecz jasna.) Szczególnie ta zaczopowana lufa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 Jeszcze trochę do poprawy jest. Trzeba dać Bezbarwny mat kalki na to mat pigmenty. Figurki dokończyć. Lufe i tak miałem Jeszce przerabiać bo trzeba do malować w środku. W kolejny weekend powinien być już skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 15 minut temu, DamianosPL napisał: Trzeba dać Bezbarwny mat kalki pod kalki błyszczący będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 19 godzin temu, push-up78 napisał: Mam też nówkę w pdełeczku ale Matchboxa.Ale to sentyment nigdy już do robienia. to te same wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Zapraszam do Galerii po 2 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi