jacek Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 (edytowane) No i poszło.Po dwóch miesiącach kolejny ulepek gotowy.Swoją drogą zastanawia mnie jak koledzy uwijają się w dwa tygodnie ale to już pytanie w innym wątku. Próbowałem troszkę uratowac sytuację w kabinie dodając nieco od siebie.Jak wyszło sami ocenicie. Nie obyło się też bez wielu błędów i tu wielkie dzięki dla kolegów którzy mi je wytknęli.Bez ich wiedzy i cennych uwag marnie by to wyglądało. Na koniec jakośc zdjęc która mam na dzieję się poprawiła. Pozdrawiam.Jacek Edytowane 5 Marca 2020 przez jacek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Bardzo mile dla oka zrobiony model. Dość czysto i starannie, miło się go ogląda. Jakbym miał się przyczepić to do tych smug na spodzie, są zbyt rdzawe i takie... hmmm... zbyt pojedyncze, jeśli wiesz o co mi chodzi. Ale model udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Gripen wyszedł całkiem dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Nie dostrzegłem, że jest galeria. Sporo wycisnąłeś z tego... Italeri. Tak jak i Solo, myślę, że zbyt pojedyncze są te zacieki, albo powinny być mniejsze, i byłoby to usprawiedliwione, albo znowu powinno być sporo dodatkowych mniejszych zacieków. Jeżeli już jest brudny to znaczy, że ma swoje wylatane. A takie samoloty startujące z lotnisk naziemnych bardzo często mają czarne smugi na spodzie, zwłaszcza w tylnej części. Brakuje też washa (jakiegoś jasnego, ale jednak) na tych AGM. Ale to już szczegóły, całościowy odbiór jest na spory +, zwłaszcza biorąc pod uwagę producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 9 Kwietnia 2020 Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Fajny :). Miły dla oka :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi