Xmen Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Następny model po odnowieniu.Nie wszystko wyszło tak jak miało ale wygląda lepiej niż przedtem. Model przedstawia samolot Seafire Mk.IIc (Hybrid) z 834 NAS bazujący na HMS Battler w 1944 roku na Oceanie Indyjskim.Pilot Lt.DAE Holbrook.Malowany farbami AK Real reszta zestawowa.Zapraszam Tak wyglądał przed renowacją . Tak wygląda teraz Z towarzyszem . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Operacja udana tylko pacjent przedawkowal. Model nawet fajnie w tym malowaniu wyglada ale chyba z tym predashingiem na górze troche przesadziles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Kolejny model dostał drugie życie. Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Marca 2020 Autor Share Napisano 8 Marca 2020 8 minut temu, Adamo722 napisał: ale chyba z tym predashingiem na górze troche przesadziles Na pewno przesadziłem ale na żywo tak źle nie wygląda.Następny raz przemalowywał nie będę. Będzie jeszcze jeden Seafire i mam nadzieję że wyjdzie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) (...)Twój model (...) . Edyta: Reszta była offtopem. Przepraszam za nią; usunąłem. Edytowane 9 Marca 2020 przez greatgonzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Marca 2020 Autor Share Napisano 9 Marca 2020 7 godzin temu, greatgonzo napisał: Cóż, Twój model I tego się trzymajmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 Mnie się bardzo podoba. Lubię jak modele mają pewne elementy dołożone od modelarza. A czy jest co do milimetra dokładnie jak w pierwowzorze, to wg mnie jest to drugo planowe; model jest modelem, ma przedstawiać sylwetkę, być ładnie sklejony i cieszyć oko, szczególnie autorowi wykonanego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Marca 2020 Autor Share Napisano 12 Marca 2020 W dniu 8.03.2020 o 21:26, greatgonzo napisał: Reszta była offtopem. Przepraszam za nią; usunąłem. Spoko luzik.Ja się nie obraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Jak dla mnie bardzo fajny efekt końcowy. Jak wspominasz prace z tym zestawem, warto go nabyć czy szkoda nerwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Marca 2020 Autor Share Napisano 19 Marca 2020 5 godzin temu, Karol napisał: Jak wspominasz prace z tym zestawem, warto go nabyć czy szkoda nerwów? Napiszę tak.Jest to w tej chwili najlepszy na rynku model Seafire.Za dużo szpachli nie było potrzebne i składalność też w miarę.Jedyny problem to osłona kabiny .Ostanią sekcję trzeba podpiłować.Choć moja opinia może nie być obiektywna bo jakoś jestem "zafiksowany" na modele SWORDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi