matejson Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Cześć wszystkim, Skończyłem niedawno taką pracę. Tematyka dosyć nietypowa, ale od dawna planowana na moim warsztacie. Model to Mk72 + moje własne przeróbki Kalkomanie Toro Model Skala 1/72 wiadomo Tym razem podstawka bez figurki Wszystkiego dobrego wszystkim 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Czołem! Piękny modelik! Pięknie zmalowany i nie utytłany jak świński cycek! Plus za malowanie. Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Fajnie wyszło - dobra robota Przyczepię się tylko do podstawy anteny, która ma się nijak do wrzuconego wyżej zdjęcia^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 20 godzin temu, matejson napisał: Skala 1/72 wiadomo 35 też by mogła być bo fajne wykonanie. Brak tylko zdjęcia z monetą lub jakimś innym odnośnikiem, żeby zobaczyć jakie to maleństwo. Bardzo podoba mi się też podstawka a model się z nią świetnie zgrywa. No i w zielonym też mu do twarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 19 Marca 2020 Autor Share Napisano 19 Marca 2020 Dziękuję wszystkim za komentarze 8 godzin temu, Adamerio napisał: Fajnie wyszło - dobra robota Przyczepię się tylko do podstawy anteny, która ma się nijak do wrzuconego wyżej zdjęcia^^ Dokładnie, ale nie chciałem mi się tego poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Marca 2020 Share Napisano 20 Marca 2020 Świetny model i ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi