barszczo Napisano 21 Marca 2020 Napisano 21 Marca 2020 Projekt ciągnący się jak guma do żucia zakończony. Budowa bezproblemowa, dołożona duża blaszka Edka i koła ResKita. Całość malowana po raz pierwszy farbami MRP, tu i tam Gunze H i C oraz Testors. Pobrudzony chemią AK i kredkami. Nie miałem serca do tego modelu co widać tu i tam, ale efekt końcowy jest dla mnie ok. Do bicia zapraszam : 8 Cytuj
Solo Napisano 21 Marca 2020 Napisano 21 Marca 2020 Bardzo ładny kamuflaż i całkiem fajnie położny. Model czysty i estetyczny. Z wad to ja bym trochę poprzepalał dysze silników i choć trochę potyrał spód maszyny. Cytuj
rymulus Napisano 21 Marca 2020 Napisano 21 Marca 2020 Trochę trzeba było czekać ale efekt końcowy w mojej ocenie jest znakomity. Z pewnością jakieś zacieki i przepalanki na dyszach dodały by nieco do lasu ale i bez tego zrobiłeś fajny model. Cytuj
rhinoceros Napisano 22 Marca 2020 Napisano 22 Marca 2020 Z zalewu samolotów ten jest na górze listy moich ulubionych- więc jestem nieobiektywny... Bardzo mi się podoba.Byłby ozdobą niejednej kolekcji. Czyściutki- na plus- bliski więc oryginałowi. Podzielam zdanie Solo- powinieneś mu jednak bardziej dysze przepalić. Czekam na więcej Twoich galerii! Pozdrawiam! PS Takich "gum do żucia" też mam dostatek... :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi