barszczo Napisano 21 Marca 2020 Share Napisano 21 Marca 2020 Projekt ciągnący się jak guma do żucia zakończony. Budowa bezproblemowa, dołożona duża blaszka Edka i koła ResKita. Całość malowana po raz pierwszy farbami MRP, tu i tam Gunze H i C oraz Testors. Pobrudzony chemią AK i kredkami. Nie miałem serca do tego modelu co widać tu i tam, ale efekt końcowy jest dla mnie ok. Do bicia zapraszam : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Marca 2020 Share Napisano 21 Marca 2020 Bardzo ładny kamuflaż i całkiem fajnie położny. Model czysty i estetyczny. Z wad to ja bym trochę poprzepalał dysze silników i choć trochę potyrał spód maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 21 Marca 2020 Share Napisano 21 Marca 2020 Trochę trzeba było czekać ale efekt końcowy w mojej ocenie jest znakomity. Z pewnością jakieś zacieki i przepalanki na dyszach dodały by nieco do lasu ale i bez tego zrobiłeś fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Z zalewu samolotów ten jest na górze listy moich ulubionych- więc jestem nieobiektywny... Bardzo mi się podoba.Byłby ozdobą niejednej kolekcji. Czyściutki- na plus- bliski więc oryginałowi. Podzielam zdanie Solo- powinieneś mu jednak bardziej dysze przepalić. Czekam na więcej Twoich galerii! Pozdrawiam! PS Takich "gum do żucia" też mam dostatek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi