hubert72 Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Jak w tytule, spycharka Bat w małej skali. Żywiczno-blaszkowy model z wieloma własnymi modyfikacjami. Zrobiłem całą hydraulikę. Malowanko będzie współczesne polskie z 34bkpanc z Żagania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 57 minut temu, hubert72 napisał: Jak w tytule, spycharka Bat w małej skali Mały, ale wariat! Najlepsza skala z możliwych do takich projektów Czyj to wypust? WModels? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 Tak, w model zapomniałem dopisac Już niedostępny w sprzedaży ale w większej skali 1/35 jest konwersja panzershopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Jak się składało? Mają sporo fajnej ruskiej techniki. Choć nie wiem czy to jeszcze dostępne i gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 Modele powstają w bardzo krótkich seriach po kilkadziesiąt sztuk i działa to na zasadzie zapisu w przedsprzedaży. Jak model się ukaże to wtedy platnosc i wysylka. Fakt, oferta jest bogata. Najwięcej informacji można znaleźć na FB producenta. Bat jest bardzo trudny, zmęczył mnie ten model niesamowicie a ilość przeróbek i modyfikacji jest na zdjęciach. W zasadzie to model zacząłem w 2016 roku i walał się w pudełku składany po parę elementów aż go nie skończyłem ostatnio. Mam jeszcze parę innych zestawów z w modela i na przykład OSA lub dźwig na mazie 537 są naprawdę niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 hubert72 - rewelacyjny spych ! Tomek Mroczkowski wrzucił swego czasu niezłą sesje tego smoka : W dniu 29.09.2019 o 00:15, Tomek Mroczkowski napisał: Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/HToAnBTvKruTR5gS9 PS: Do konwersji Panzershopa trzeba być niezłym rzeźbiarzem.... mam ich dodatek "radarowy" P-40 do AT-T - chciałem kiedyś zrobić Agatę, ale to na razie ponad moje możliwości. Coś czuję że prędzej Trumpeter wypuści swoją wersję bo już widziałem w zapowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Wow dobra robota! Czekam na efekty prac malarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 obecnie w WP tego typu pojazdów jest 6. W różnym stanie technicznym. Remontować kapitalnie się "nie opłaca" a zastąpić nie bardzo jest czym. Bo chyba nie UMI . Użytkownicy dbają jak mogą bo pożytek z tego smoka jest!. Twoje uzupełnienie zdecydowanie pomogły. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 Hej, dzięki wielkie za fotki, zapiszę sobie do kolekcji bo to jeden z pojazdów WP którego zdjęć obsesyjnie szukam w wolnej chwili mam tego sporo, czy jest 6 w WP? Pewnie masz rację, ja skontaktowałem sie z 34Bkpanc i są tam 2 sztuki. Dostałem zdjęcia ale nie mogę publicznie udostępnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 W Braniewie (9 BBKPanc) 1 lub 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Kilka lat temu, bodajże dwie sztuki, stały w JW.... na Półwyspie Helskim. Później je gdzieś wywieziono. Zrobiłem jednemu z nich dwadzieścia parę fotek. Dawno temu były gdzieś tu na forum, ale pewnie już zniknęły... Pozwolono mi też skserować na miejscu część instrukcji. Daj znać jak potrzebujesz. Postaram się to znaleźć. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 9 godzin temu, Gerd napisał: obecnie w WP tego typu pojazdów jest 6 Naprawdę tylko tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 hubert72 - pewnie już znasz, ale pospamuje i wrzucę dwa filmiki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi