kzugaj Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Powitac Model Dragon 6066 z lufa RB mala blaszka Airwaves, gasienice Miniart, liny Eureka, dodatkowe beczki zywiczne nie pamietam jakiej firmy, kalki Toro. Malowanie to: delikatne cieniowanie B&W, kolor 4BO od AK Real Color. Brudzenie oleje, washe i pigmenty AK i Modellersworld. Wiem ze nie jest idealnie i nie jest to wierna kopia a tylko Rudopodobny ulep. Rownolegle budowany z innym Rudym Zapraszam do pastwienia sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lachim1902 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Rudy jaki by nie był ,zawsze będzie piekny!!! Mi się podoba. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Jak na wyrób "Rudopodobny" to całkiem całkiem. Gąsienice tylko za mało napięte, zgubił by przy pierwszym skręcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Jest ok. Natomiast brakuje mi trochę zacieków, o reszcie pogadamy mam nadzieję w Telford. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Godzinę temu, Michal_G napisał: Gąsienice tylko za mało napięte, zgubił by przy pierwszym skręcie. Niekoniecznie, no może tylko ciut ciut za luźne. ...no i na koniec rzeczony Rudy Fotki poglądowo z netu oczywiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 @bazylms nie mam wprawy w robieniu zaciekow wiec nie chcialem nic skopac. @Michal_G Niestety odjac ogniw sie nie da, moze faktycznie delikatny luz chociaz nie sa przyklejone i moga sie za kazdym razem inaczej ukladac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts