kzugaj Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Powitac Model Dragon 6066 z lufa RB mala blaszka Airwaves, gasienice Miniart, liny Eureka, dodatkowe beczki zywiczne nie pamietam jakiej firmy, kalki Toro. Malowanie to: delikatne cieniowanie B&W, kolor 4BO od AK Real Color. Brudzenie oleje, washe i pigmenty AK i Modellersworld. Wiem ze nie jest idealnie i nie jest to wierna kopia a tylko Rudopodobny ulep. Rownolegle budowany z innym Rudym Zapraszam do pastwienia sie Cytuj
lachim1902 Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Rudy jaki by nie był ,zawsze będzie piekny!!! Mi się podoba. Pozdrawiam. Cytuj
Michal_G Napisano 7 Maja 2020 Napisano 7 Maja 2020 Jak na wyrób "Rudopodobny" to całkiem całkiem. Gąsienice tylko za mało napięte, zgubił by przy pierwszym skręcie. Cytuj
bazylms Napisano 7 Maja 2020 Napisano 7 Maja 2020 Jest ok. Natomiast brakuje mi trochę zacieków, o reszcie pogadamy mam nadzieję w Telford. Cytuj
Rafał B Napisano 7 Maja 2020 Napisano 7 Maja 2020 Godzinę temu, Michal_G napisał: Gąsienice tylko za mało napięte, zgubił by przy pierwszym skręcie. Niekoniecznie, no może tylko ciut ciut za luźne. ...no i na koniec rzeczony Rudy Fotki poglądowo z netu oczywiście. Cytuj
kzugaj Napisano 8 Maja 2020 Autor Napisano 8 Maja 2020 @bazylms nie mam wprawy w robieniu zaciekow wiec nie chcialem nic skopac. @Michal_G Niestety odjac ogniw sie nie da, moze faktycznie delikatny luz chociaz nie sa przyklejone i moga sie za kazdym razem inaczej ukladac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi