kzugaj Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Powitac Model Dragon 6066 z lufa RB mala blaszka Airwaves, gasienice Miniart, liny Eureka, dodatkowe beczki zywiczne nie pamietam jakiej firmy, kalki Toro. Malowanie to: delikatne cieniowanie B&W, kolor 4BO od AK Real Color. Brudzenie oleje, washe i pigmenty AK i Modellersworld. Wiem ze nie jest idealnie i nie jest to wierna kopia a tylko Rudopodobny ulep. Rownolegle budowany z innym Rudym Zapraszam do pastwienia sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Rudy jaki by nie był ,zawsze będzie piekny!!! Mi się podoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 Jak na wyrób "Rudopodobny" to całkiem całkiem. Gąsienice tylko za mało napięte, zgubił by przy pierwszym skręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 Jest ok. Natomiast brakuje mi trochę zacieków, o reszcie pogadamy mam nadzieję w Telford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 Godzinę temu, Michal_G napisał: Gąsienice tylko za mało napięte, zgubił by przy pierwszym skręcie. Niekoniecznie, no może tylko ciut ciut za luźne. ...no i na koniec rzeczony Rudy Fotki poglądowo z netu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 8 Maja 2020 Autor Share Napisano 8 Maja 2020 @bazylms nie mam wprawy w robieniu zaciekow wiec nie chcialem nic skopac. @Michal_G Niestety odjac ogniw sie nie da, moze faktycznie delikatny luz chociaz nie sa przyklejone i moga sie za kazdym razem inaczej ukladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi