ESP Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Moses, Eksperymentuj, samoloty w Light Gull Gray to chyba najtrudniejsze modele do atrakcyjnego pomalowania (zaraz po całych czarnych). Wszelkie innowacje są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2020 4 minuty temu, ESP napisał: Moses, Eksperymentuj, samoloty w Light Gull Gray to chyba najtrudniejsze modele do atrakcyjnego pomalowania (zaraz po całych czarnych). Wszelkie innowacje są mile widziane Będę, w szczególności że chyba na dłużej zostanę przy tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 49 minut temu, ESP napisał: Moses, Eksperymentuj, samoloty w Light Gull Gray to chyba najtrudniejsze modele do atrakcyjnego pomalowania (zaraz po całych czarnych). Wszelkie innowacje są mile widziane No to trzeba przyznać. Nie dość, że były malowane na połysk, przez co brud się tak nie przylepiał i łatwo się je dało umyć, to jeszcze było to dosyć dawno temu, jakość zdjęć chyba nieco odbiega od dzisiejszych standardów i na w większości przepalonych lub słabej jakości zdjęciach ciężko doszukać się szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Września 2020 Autor Share Napisano 3 Września 2020 Intruder otrzymał kalkomanie. Te zestawowe nie nadawały się do niczego. Nie dość że pożółkłe, to jeszcze po skonfrontowaniu z metriałami z internetu okazało się że miały pełno błędów merytorycznych. Musiałem więc wyrysować wszystko od nowa i wydrukować. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 warto było - bardzo ładne te nowe kaleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Września 2020 Autor Share Napisano 6 Września 2020 Washe i oleje zaaplikowane. Zły jestem na siebie bo kompletnie nie wyszły mi okopcenia za wydechami. Niestety nie jestem w stanie opanować aerografu w tak małej skali, wolę jednak pod tym względem oleje i pudry Tamiya. Teraz chwila przerwy, w oczekiwaniu na uzbrojenie, wracam do Skyray'a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Ponieważ nie możesz otrzymywać wiadomości PW zapytam tutaj. Widzę, że jesteś obeznany z tym samolotem. Mam zatem pytanie. Czy warto kupić intrudera z Hobby Bossa 1/48 wersja A-6E TRAM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Rozumiem, że go polecasz. Ma być na prezent, tylko czy początkujący modelarz da sobie z nim radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2020 13 godzin temu, _OldMan_ napisał: Ponieważ nie możesz otrzymywać wiadomości PW zapytam tutaj. Ale jak to? w 1/48 nie siedzę wiec ciezko jest mi powiedzieć na temat samego modelu. Intruder jest w sumie prostym modelem, problemy mogą być przy podwoziu i klapach. Na początek niemniej wybrałbym coś innego, moze coś z 2 WS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 9 godzin temu, Moses napisał: Ale jak to? Wczoraj był taki komunikat, dzisiaj PW poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2020 Oprózniłem skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi