kapsel Napisano 8 Listopada 2020 Autor Share Napisano 8 Listopada 2020 51 minut temu, _OldMan_ napisał: Nie tak prędko, bo fotek nie widać. Już wsio w pariadkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 Dla mnie bomba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Bardzo fajnie wygląda całość. Odrapania w miarę, dobrze, że skorygowałeś pierwszą wersję. Podoba mi się, czekam na finisz, bo już blisko, blisko... Co następne na tapecie? Chyba, że jakaś niespodziewajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 10 Listopada 2020 Autor Share Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki tenzan za miłe słowa . Faktycznie model jest już na ukończeniu i wkrótce zapewne jakaś galeria się pojawi. Co do obić to i ja uważam że dobrze zrobiłem poprawiając je. A co dalej? Chcę rozgrzebać edkowego Bf Bf109 E-7/ Trop ( w ramach relaksu) no i myślę o Su 22M4 od Kopro z masą dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi