Krzysztof Szymański Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Witam Nie bardzo kojarzę jaka firma oferuje T28 w tej skali z wieżą stożkową a taka tu jest , jakaś podpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Września 2020 Autor Share Napisano 18 Września 2020 Trumpeter, pozostałe czyli Zvezda i MIG są z wieżami cylindrycznymi. Z resztą trudno się dziwić, tych stożkowych było 10-12 sztuk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 Witam Dzięki za info Mam ten model a nawet nie zwróciłem uwagi ze jest inna wieża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Chciałem podpytać o śnieg, a dokładnie o technikę wykonania równego, niedeptanego śniegu. Jak to udało się tak pięknie osiągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Listopada 2020 Autor Share Napisano 27 Listopada 2020 To soda, sypana przez sitko na wikol. Potem jeszcze psikana lakierem do włosów i pigment fixerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia WTEM: Tak po prawdzie to zdążyłem go rozgrzebac jeszcze wczoraj w starym roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Siepacze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Z nowym rokiem nowy ja Fszystko na opak i inaczej niż zaFsze, bo czemu nie? Żeby było prestiżowo z farPkami: i po: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia dopiero teraz trafiłem na tą reaktywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Ostatnie przed kolorem, zobaczymy czy bENdzie KLENSKA czy nie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Będzie dobrze. Pan się nie stresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia KLENSKA to za duże słwo, powiedziałbym raczej umiarkowana porażka Cośtam się z tego wyklepie, jade dalej, to nie model zycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Coś tam się da z tego uratować: Ekipa tez się robi się: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Olej sobie schnie, więc tymczasem pracowałem nad rzeźbą.... terenu Edytowane 15 Stycznia przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Lubię bomboniery i japońskie czołgi. Fajnie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia Połowa ekipy sfotografowana pralkOM: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Jeden podobny do Szarika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia Bo to jest SHA-RIK, tajna broń Kempeitai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia Cała banda już pokolorowana: Gleba tySZ: Teraz tylko upaskudzić trzeba sam czołK i bedzie tej HAŃBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi