Skocz do zawartości

Ducati 1199 Panigale S Tricolore + dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 3.10.2020 o 11:59, cayman napisał:

Widzę nie usunięte imitacje głów śrubek w deklach, chyba że tak zostaje zestawowo  .🔧 😟

No dobra... Miało być miło, łatwo i przyjemnie, ale pojawił się Cayman i zaczął marudzić żeby jakieś imitacje i śrubki usuwać. Wjechał mi na ambit i teraz budowa znakomicie się wydłuży, bo jak się to z dekli usunęło, to i na bloku silnika trzeba powiercić... W każdym bądź razie z dekli imitacja śrub usunięta, "bendom" metalowe, jak tylko znajdę odpowiednie, w garażu, tudzież w świecie :)

BfpoWM2.jpg

9VKbeEJ.jpg

mkCQJnO.jpg

• Like 1
Napisano (edytowane)

Zrobiłem sobie teścik farby ZP do Ducati i na dekle jest w sam raz. Po psiknięciu półmatem połysk zniknie i będzie ok  :)

RbghQFu.jpg

Doszły jeszcze:

Szybka

RlyOPXN.jpg

Łańcuch

t3gT8mP.jpg

Edytowane przez Dorotka
Napisano
42 minuty temu, Dorotka napisał:

Ze sklepów przecież :diabel:

Serio? Myślałem, że masz własną manufakturę i produkujesz w niej części waloryzacyjne do modeli 😛

Napisano
7 minut temu, Bartas89 napisał:

Serio? Myślałem, że masz własną manufakturę i produkujesz w niej części waloryzacyjne do modeli 😛

Ale, że co? Nie znasz sklepów gdzie te rzeczy można kupić?

Napisano
9 minut temu, Dorotka napisał:

Ale, że co? Nie znasz sklepów gdzie te rzeczy można kupić?

Hiroboy tylko znam z częściami do motocylki. Ale dużo rzeczy nie mają. W sensie nie mają ich dostępnych, ale w ofercie u nich są.

Napisano

Tak patrzę, że w sklepie Spot Model, jest łańcuch do mojego Ducati w cenie 44,80 euro xD Ktoś ostro na głowę upadł i ciągle na niej leży. Rozbój w biały dzień 😆

Napisano (edytowane)
4 minuty temu, Bartas89 napisał:

Tak patrzę, że w sklepie Spot Model, jest łańcuch do mojego Ducati w cenie 44,80 euro xD Ktoś ostro na głowę upadł i ciągle na niej leży. Rozbój w biały dzień 😆

Normalna cena. W sumie jest tam więcej części niż w całym modelu 😉

Edytowane przez Dorotka
Napisano
5 minut temu, Dorotka napisał:

Normalna cena. W sumie jest tam więcej części niż w całym modelu 😉

A warte to tej ceny?

Napisano
Teraz, Dorotka napisał:

A czy Ferrari jest warte swojej ceny? Dla jednego tak, dla innego nie :) Niewątpliwie podnosi to realizm modelu :)

Patrząc po zdjęciach, to ja dużej różnicy nie widzę względem ładnie pomalowanego plastikowego łańcucha. Ale ja nie jestem pro jak wy :D

Napisano
Teraz, Bartas89 napisał:

Patrząc po zdjęciach, to ja dużej różnicy nie widzę względem ładnie pomalowanego plastikowego łańcucha. Ale ja nie jestem pro jak wy :D

No faktycznie, różnica jest trudno dostrzegalna :diabel:

TOP_STUDIO_TD23142.4

Napisano

No ale tak  z nie zaszpachlowanymi łączeniami, które nie będą i tak widoczne? No słabo, słabo :D Teraz można liczyć, że robota ruszy z kopyta do przodu?:D

Napisano (edytowane)
17 minut temu, toled napisał:

No ale tak  z nie zaszpachlowanymi łączeniami, które nie będą i tak widoczne? No słabo, słabo :D Teraz można liczyć, że robota ruszy z kopyta do przodu?:D

Nie będzie widać... Pokrywki nie są przyklejone stąd szpary... Zresztą tam są jeszcze uszczelki proszę Pana  :) 

Na marginesie ktoś ma pomysł jaki to kolor, bo jakoś nic mi nie pasuje?

MHW9cxE.jpg

Edytowane przez Dorotka