Dorotka Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 W dniu 3.10.2020 o 11:59, cayman napisał: Widzę nie usunięte imitacje głów śrubek w deklach, chyba że tak zostaje zestawowo . No dobra... Miało być miło, łatwo i przyjemnie, ale pojawił się Cayman i zaczął marudzić żeby jakieś imitacje i śrubki usuwać. Wjechał mi na ambit i teraz budowa znakomicie się wydłuży, bo jak się to z dekli usunęło, to i na bloku silnika trzeba powiercić... W każdym bądź razie z dekli imitacja śrub usunięta, "bendom" metalowe, jak tylko znajdę odpowiednie, w garażu, tudzież w świecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 (edytowane) ,, Braawo Ty" Edytowane 5 Października 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 (edytowane) Zrobiłem sobie teścik farby ZP do Ducati i na dekle jest w sam raz. Po psiknięciu półmatem połysk zniknie i będzie ok Doszły jeszcze: Szybka Łańcuch Edytowane 5 Października 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 Dorotka Skąd Ty bierzesz takie dodatki do motocykli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 2 godziny temu, Bartas89 napisał: Dorotka Skąd Ty bierzesz takie dodatki do motocykli? Ze sklepów przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 42 minuty temu, Dorotka napisał: Ze sklepów przecież Serio? Myślałem, że masz własną manufakturę i produkujesz w niej części waloryzacyjne do modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 7 minut temu, Bartas89 napisał: Serio? Myślałem, że masz własną manufakturę i produkujesz w niej części waloryzacyjne do modeli Ale, że co? Nie znasz sklepów gdzie te rzeczy można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 9 minut temu, Dorotka napisał: Ale, że co? Nie znasz sklepów gdzie te rzeczy można kupić? Hiroboy tylko znam z częściami do motocylki. Ale dużo rzeczy nie mają. W sensie nie mają ich dostępnych, ale w ofercie u nich są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 Te trzy na początek powinny Ci wystarczyć: Spot Model: https://www.spotmodel.com/ BNA: https://www.bnamodelworld.com/ Car Model Kit: https://www.car-model-kit.com/ Nie istnieje sklep, który ma wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Tak patrzę, że w sklepie Spot Model, jest łańcuch do mojego Ducati w cenie 44,80 euro xD Ktoś ostro na głowę upadł i ciągle na niej leży. Rozbój w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Bartas89 napisał: Tak patrzę, że w sklepie Spot Model, jest łańcuch do mojego Ducati w cenie 44,80 euro xD Ktoś ostro na głowę upadł i ciągle na niej leży. Rozbój w biały dzień Normalna cena. W sumie jest tam więcej części niż w całym modelu Edytowane 6 Października 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 5 minut temu, Dorotka napisał: Normalna cena. W sumie jest tam więcej części niż w całym modelu A warte to tej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 Teraz, Bartas89 napisał: A warte to tej ceny? A czy Ferrari jest warte swojej ceny? Dla jednego tak, dla innego nie Niewątpliwie podnosi to realizm modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Teraz, Dorotka napisał: A czy Ferrari jest warte swojej ceny? Dla jednego tak, dla innego nie Niewątpliwie podnosi to realizm modelu Patrząc po zdjęciach, to ja dużej różnicy nie widzę względem ładnie pomalowanego plastikowego łańcucha. Ale ja nie jestem pro jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 Teraz, Bartas89 napisał: Patrząc po zdjęciach, to ja dużej różnicy nie widzę względem ładnie pomalowanego plastikowego łańcucha. Ale ja nie jestem pro jak wy No faktycznie, różnica jest trudno dostrzegalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Dla mnie nie warte tej kasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 20 minut temu, Bartas89 napisał: Dla mnie nie warte tej kasy Nikt Cię na zakup nie namawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 Popaćkałem blok silnika kolorami bazowymi, teraz trzeba go uzbroić w różne popierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 No ale tak z nie zaszpachlowanymi łączeniami, które nie będą i tak widoczne? No słabo, słabo Teraz można liczyć, że robota ruszy z kopyta do przodu?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 (edytowane) 17 minut temu, toled napisał: No ale tak z nie zaszpachlowanymi łączeniami, które nie będą i tak widoczne? No słabo, słabo Teraz można liczyć, że robota ruszy z kopyta do przodu?:D Nie będzie widać... Pokrywki nie są przyklejone stąd szpary... Zresztą tam są jeszcze uszczelki proszę Pana Na marginesie ktoś ma pomysł jaki to kolor, bo jakoś nic mi nie pasuje? Edytowane 6 Października 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Ja bym próbował mieszać titanium silver z miedzianym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 12 minut temu, toled napisał: Ja bym próbował mieszać titanium silver z miedzianym Lub do aluminium dodać parę kropelek metalizera Copper. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 Chyba ten jest najbliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 14 minut temu, Dorotka napisał: Chyba ten jest najbliżej... Jest Git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 8 minut temu, cayman napisał: Jest Git. Zamówiłem już, nie kce mi się mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi