Skocz do zawartości

Ducati 1199 Panigale S Tricolore + dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem!

Jak już ta komora dojdzie to proszę o wrażenia z używania. Jestem na etapie poszukiwań takiego ustrojstwa. :) 

Napisano
1 minutę temu, GTiStyle napisał:

Czołem!

Jak już ta komora dojdzie to proszę o wrażenia z używania. Jestem na etapie poszukiwań takiego ustrojstwa. :) 

To jedyna dwuwentylatorowa komora dostępna za jakieś małe pieniądze.  Tu jest szczegółowy opis, wątpię żebym zrobił lepszy: https://scalecars.online/recenzje/kabina-lakiernicza-hs-e550lk Wrażeniami oczywiście się podzielę jak dojdzie, a raczej jak zacznę korzystać :) 

Napisano

A normalnie Pańskie modele malowane są  w pomieszczeniu bez komory? Przeczytałem od dechy do dechy. Poczekam na Pańską recenzję. W tedy będę już pewny :)

Napisano
2 minuty temu, GTiStyle napisał:

A normalnie Pańskie modele malowane są  w pomieszczeniu bez komory? Przeczytałem od dechy do dechy. Poczekam na Pańską recenzję. W tedy będę już pewny :)

Nie, w Warszawie korzystam ze zwykłej jednowentylatorowej komory. 

Napisano

Dziś ofiarą dokręcania padła miska olejowa  :diabel:

rQvVQbg.jpg

Doszła też komora. Pierwsze wrażenie, że jest duża... Na odpalenie trzeba poczekać, bo meble będą dopiero w przyszłym tygodniu :) 

JYggOG8.jpg

Napisano
13 minut temu, GTiStyle napisał:

Czekam na dalsze wrażenia z jej użytkowania :)

Ło Matko, komora jak komora... Co to mają być za wrażenia? Ma zasysać i wywalać syf za okno. Ot co. Jakiejś głębszej filozofii to raczej w tym nie ma  :)  

• Like 2
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, Dorotka napisał:

Ło Matko, komora jak komora... Co to mają być za wrażenia? Ma zasysać i wywalać syf za okno. Ot co. Jakiejś głębszej filozofii to raczej w tym nie ma  :)  

Tyż prowda .

To moja komora w szafce 80×80 .Jak byłem dzieciakiem to oglądałem programy z Adamem Słodowym ,, Zrób to sam" I tak też poczyniłem.🤔:glupek:

20201015_212927.jpg

Edytowane przez cayman
  • Like 1
Napisano
15 minut temu, cayman napisał:

Tyż prowda .

To moja komora w szafce 80×80 .Jak byłem dzieciakiem to oglądałem program z Adamem Słodowym ,, Zrób to sam" I tak też poczyniłem.🤔:glupek:

Jest wyciąg jest impreza :banan::piwo:

Napisano (edytowane)
15 godzin temu, cayman napisał:

Zapomnialem a w szafce obok zimny browar.🍺

Masz szafkę z opcją chłodzenia? Wypas :lol:

Walkę z wydechem uważam za rozpoczętą :diabel:

1ePbFP4.jpg

Edytowane przez Dorotka
Napisano
18 minut temu, cayman napisał:

Rozumiem Towarzyszu Generale ,że nie zostawicie tego wydechu tak ten tego  ,no wicie rozumicie . :stop: bo tak powinien wyglądać.

(...) 

Mamy w tej materii ambitne plany, a co wyjdzie to się zobaczy :) 

jHO1yb0.png

• Like 1