Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 Godzinę temu, cayman napisał: Jak można to poproszę o fotkę tej Kabiny bo myślę o nowej lakierni. Taką zamówiłem sobie: https://agtom.eu/komory-lakiernicze/363271-komora-lakiernicza-szeroka-z-oswietleniem.html Doszły też nowe "kółka", ale nie wiem czy je ostatecznie wykorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Dorotka napisał: Taką zamówiłem sobie: https://agtom.eu/komory-lakiernicze/363271-komora-lakiernicza-szeroka-z-oswietleniem.html Doszły też nowe "kółka", ale nie wiem czy je ostatecznie wykorzystam... Dzięki za linka a koła zestawowe nie są złe. Edytowane 13 Października 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 Godzinę temu, cayman napisał: Dzięki za linka a koła zestawów nie są złe. Wiem, ale poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Czołem! Jak już ta komora dojdzie to proszę o wrażenia z używania. Jestem na etapie poszukiwań takiego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 1 minutę temu, GTiStyle napisał: Czołem! Jak już ta komora dojdzie to proszę o wrażenia z używania. Jestem na etapie poszukiwań takiego ustrojstwa. To jedyna dwuwentylatorowa komora dostępna za jakieś małe pieniądze. Tu jest szczegółowy opis, wątpię żebym zrobił lepszy: https://scalecars.online/recenzje/kabina-lakiernicza-hs-e550lk Wrażeniami oczywiście się podzielę jak dojdzie, a raczej jak zacznę korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 A normalnie Pańskie modele malowane są w pomieszczeniu bez komory? Przeczytałem od dechy do dechy. Poczekam na Pańską recenzję. W tedy będę już pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 2 minuty temu, GTiStyle napisał: A normalnie Pańskie modele malowane są w pomieszczeniu bez komory? Przeczytałem od dechy do dechy. Poczekam na Pańską recenzję. W tedy będę już pewny Nie, w Warszawie korzystam ze zwykłej jednowentylatorowej komory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Jakiś link do komory z Warszawy? Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 4 minuty temu, GTiStyle napisał: Jakiś link do komory z Warszawy? Będę wdzięczny Taka: https://agtom.eu/komory-lakiernicze/331334-komora-do-malowania-e-420.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 Pierwsze śrubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Października 2020 Share Napisano 14 Października 2020 Cacy Lala . Stare zapasy T2M czy już Top Studio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 Top Studio już, ale niestety miałem 0,5 tylko 10 i właśnie zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 He, he, he.... Znalazłem jeszcze dwa opakowania, ale na całość nie starczyło... Muszę poczekać, więc może się wezmę za przewody i obejmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2020 Autor Share Napisano 15 Października 2020 Dziś ofiarą dokręcania padła miska olejowa Doszła też komora. Pierwsze wrażenie, że jest duża... Na odpalenie trzeba poczekać, bo meble będą dopiero w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 15 Października 2020 Share Napisano 15 Października 2020 Czekam na dalsze wrażenia z jej użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2020 Autor Share Napisano 15 Października 2020 13 minut temu, GTiStyle napisał: Czekam na dalsze wrażenia z jej użytkowania Ło Matko, komora jak komora... Co to mają być za wrażenia? Ma zasysać i wywalać syf za okno. Ot co. Jakiejś głębszej filozofii to raczej w tym nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 15 Października 2020 Share Napisano 15 Października 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dorotka napisał: Ło Matko, komora jak komora... Co to mają być za wrażenia? Ma zasysać i wywalać syf za okno. Ot co. Jakiejś głębszej filozofii to raczej w tym nie ma Tyż prowda . To moja komora w szafce 80×80 .Jak byłem dzieciakiem to oglądałem programy z Adamem Słodowym ,, Zrób to sam" I tak też poczyniłem. Edytowane 15 Października 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2020 Autor Share Napisano 15 Października 2020 15 minut temu, cayman napisał: Tyż prowda . To moja komora w szafce 80×80 .Jak byłem dzieciakiem to oglądałem program z Adamem Słodowym ,, Zrób to sam" I tak też poczyniłem. Jest wyciąg jest impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 15 Października 2020 Share Napisano 15 Października 2020 Zapomnialem a w szafce obok zimny browar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 (edytowane) 15 godzin temu, cayman napisał: Zapomnialem a w szafce obok zimny browar. Masz szafkę z opcją chłodzenia? Wypas Walkę z wydechem uważam za rozpoczętą Edytowane 16 Października 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Jest git, ja bym tak zostawił i sklejał już w całość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 (edytowane) 14 minut temu, toled napisał: Jest git, ja bym tak zostawił i sklejał już w całość Kuszące Edytowane 16 Października 2020 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Rozumiem Towarzyszu Generale ,że nie zostawicie tego wydechu tak ten tego ,no wicie rozumicie . bo tak powinien wyglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 18 minut temu, cayman napisał: Rozumiem Towarzyszu Generale ,że nie zostawicie tego wydechu tak ten tego ,no wicie rozumicie . bo tak powinien wyglądać. (...) Mamy w tej materii ambitne plany, a co wyjdzie to się zobaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Ma się rozumieć tak powinien wyglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi